A puffadás hátterében állhat ételintolerancia, túl gyors evés, stressz vagy hormonális probléma, de a leggyakoribb ok egyszerűen az, hogy bizonyos ételek nehezebben emésztődnek.
A C-vitamin támogatja az immunrendszert, részt vesz a kollagénképzésben, javítja a vas felszívódását és a szervezet stressztűrő képességét. Lássuk, hogyan pótolhatjuk zöldségekkel, gíyümölcsökkel!
A példamutatás és a korai jó gyakorlatok átadása nagyon fontos lenne, de kitől várjuk ezt, ha még a szülők nagy része sem csinálja jól?
Nem elég vízzel átöblögetni - így lehet megfelelően megtisztítani a salátaleveleket.
Nemcsak az ivóvizekbe, hanem a talajba is kerülhetnek, és sajnos, kerülnek is gyógyszermaradványok.
Ha többet eszünk ezekből a gyümölcsökből és zöldségekből, akár 40 százalékkal is csökkenthető a vastagbélrák kockázata.
A szív és az agy természetes védelmezőjéről sokan elfeledkeznek, pedig rendszeres fogyasztása egyszerűen bevezethető a napi táplálkozásba.
Természetesen, egyik étel sem csodaszer, és nem helyettesíto a gyógyszereket, de pozitív hatással lehetnek a vérnyomásunkra.