Zöldség
-
Daganatos betegségek
Ezekkel a színes ételekkel csökkenthetjük a rák kockázatát is
Önmagában egyetlen élelmiszer sem képes megelőzni a daganatos betegségek kialakulását, de a...
-
Táplálkozás
Ez az alapvitamin jót tehet a szívének
Egy kutatás érdekes eredményekre...
-
Táplálkozás
Így fogyasszunk több zöldséget!
Napi közel fél kiló zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztani az Egészségügyi Világszervezet...
-
Táplálkozás
Rossz a keringése, magas a vérnyomása? Egyen céklát!
A cékla jótékony hatásairól ódákat lehetne zengeni, ráadásul az is kiderült, hogy sportolóknak is...
-
Életmód
Ezeket az ételeket jobb, ha nem a hűtőben tárolja!
Vannak élelmiszerek, amiknek a hideg csak rosszat tesz, jobb szobahőmérsékleten hagynia...
-
Életmód
Tényleg mindig meg kell hámozni a zöldségeket, gyümölcsöket?
A szakemberek...
-
Szív- és érrendszeri betegségek
Magas a koleszterinszintje? Ebből a zöldségből egyen többet!
Kevesen tudják, hogy ez a növény különösen jól képes hasznosítani a termőtalajban lévő...
-
Táplálkozás
Génmódosított élelmiszerek: ön megnézi a csomagolást, hogy mit tesz a kosarába?
Egy, az emberek életminőségét alapvetően meghatározó kérdés van épp az Európai Parlament előtt,...
-
Táplálkozás
Rugalmasabb lehet a bőre, ha ezt a sütőtökös arcpakolást kipróbálja!
A vitaminban gazdag sütőtök arcra kenve felfrissít, ha megesszük, pedig az emésztésünket segíti -...