Hal, dió és gyümölcs: valóban csökkenthetik az Alzheimer-kór kialakulását?

Hal, dió és gyümölcs: valóban csökkenthetik az Alzheimer-kór kialakulását?

Bizonyos élelmiszer-kombinációk, például a halak, a gyümölcsök és a diófélék, összefüggésben állnak az Alzheimer-kór kialakulásának csökkent kockázatával. Lássuk, hogyan!

Így csempészhet több zöldséget az étrendjébe – egészséges és ínycsiklandó ötletek!

Így csempészhet több zöldséget az étrendjébe – egészséges és ínycsiklandó ötletek!

A zöldségek rendszeres fogyasztása alapvető fontosságú az egészség megőrzése szempontjából.

Mi egészségesebb a zöldség vagy a gyümölcs? Az egyik előnyösebb, mint azt korábban hitték!

Mi egészségesebb a zöldség vagy a gyümölcs? Az egyik előnyösebb, mint azt korábban hitték!

Ötször annyi antioxidánst is tartalmazhatnak, mint korábban feltételezték.

Ezek a látszólag nagyon egészséges zöldségek is károsíthatják a májat!

Ezek a látszólag nagyon egészséges zöldségek is károsíthatják a májat!

Az egyik ilyen a magyar konyha alapzöldsége, amit ráadásul kimondottan egészségvédőként ismerünk - mégsem ajánlott azoknak, akik már májbetegséggel küzdenek.

Több zöldség-hosszabb élet: így vegyük rá magunkat, hogy egészségesen táplálkozzunk

Több zöldség-hosszabb élet: így vegyük rá magunkat, hogy egészségesen táplálkozzunk

Napi közel fél kiló zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztani az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként.

Kiderült, négyből három magyarnak csak a hibátlan gyümölcs ízlik

Kiderült, négyből három magyarnak csak a hibátlan gyümölcs ízlik

Nem vagyunk túl kreatívak az ételmaradékok felhasználásában.