A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Az autoimmun betegségek visszafordíthatóak!

#autoimmun betegség #életmód #Stressz
2017.11.06. Módosítva: 2017.11.07.

Valóban lehetséges, hogy komoly életmódváltással a gyógyíthatatlannak hitt autoimmun betegségek tünetmentessé tehetők? Az Autoimmun sorsfordító program könyv szerzője szerint igen!

Hirdetés

Konkrét magoldásokat tud nyújtani a könyv az autoimmun betegségben szenvedőknek

Saját példáján okulva és tapasztalatait megosztva Kokavecz N Katalin, a könyv szerzője – aki maga is érintett az autoimmun betegségben-, Magyarországon egyedülállóan egy olyan könyvet írt, melyben az autoimmun betegségben szenvedő olvasó minden segítséget megtalál ahhoz, hogy jobban érezze magát.

Pontos, érthető és követhető tanácsokkal látja el a gyógyulni vágyókat a betegség diagnosztizálásától a tünetmentességig vezető hosszú úton. Mindenre kiterjedő, praktikus és konkrét megoldásokat ad az olvasó kezébe.

Az autoimmun betegség manapság népbetegségnek számít. Számtalan formájával találkozunk környezetünkben. Az orvosok szerint gyógyíthatatlan, kizárólag gyógyszerekkel tartható kordában.

Bár az autoimmun betegségek gyökere a bélrendszerben keresendő, először meg kell ismerni a kiváltó okokat, egyfajta oknyomozásra van szükség. Sok tényezőt figyelembe kell venni, egyik fontosabb, mint a másik pl. krónikus gyulladás, mikrobiom, az úgynevezett lukas bél-szindróma, glutén, toxin, stressz stb.

Az immunrendszerünk rengeteg vírustól véd meg minket. Forrás: EgészségKalauz

Úgy véli, és saját példájával bizonyítja, hogy a funkcionális orvoslás legújabb kutatásai alapján az oknyomozás során feltárt eltéréseket, étrendi és életmódbeli változtatásokkal vissza lehet fordítani.

A könyv segít abban, hogy lépésről lépésre követni tudják a helyes életforma elsajátítását

Kokavecz N Katalin szerint az új életforma elsajátítása első látszatra nagyon nehéznek tűnik, de a könyv segítségével lépésről lépésre megvalósítható.

"Párhuzamosan több dolgot kell figyelembe venni, rendszerszintű beavatkozásra van szükség. A legfontosabb 5 pillér az alvás, étrend-kiegészítés, stresszkezelés, étkezés és testmozgás" – hangsúlyozza.

A könyvhöz Dr. Guseo András írt elismerő ajánlást:

"Ez a könyv biblia mindenki számára, aki ma akármilyen autoimmun betegségben szenved, és segíteni szeretné magát abban, hogy teljesebb életet éljen."

Forrás: autoimmunsorsforditoprogram

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.