Ezeket látta már?

Az autoimmun betegségek visszafordíthatóak!

2017.11.06. Módosítva: 2017.11.07.
autoimmun

Valóban lehetséges, hogy komoly életmódváltással a gyógyíthatatlannak hitt autoimmun betegségek tünetmentessé tehetők? Az Autoimmun sorsfordító program könyv szerzője szerint igen!

Konkrét magoldásokat tud nyújtani a könyv az autoimmun betegségben szenvedőknek

Saját példáján okulva és tapasztalatait megosztva Kokavecz N Katalin, a könyv szerzője – aki maga is érintett az autoimmun betegségben-, Magyarországon egyedülállóan egy olyan könyvet írt, melyben az autoimmun betegségben szenvedő olvasó minden segítséget megtalál ahhoz, hogy jobban érezze magát.

Pontos, érthető és követhető tanácsokkal látja el a gyógyulni vágyókat a betegség diagnosztizálásától a tünetmentességig vezető hosszú úton. Mindenre kiterjedő, praktikus és konkrét megoldásokat ad az olvasó kezébe.

Az autoimmun betegség manapság népbetegségnek számít. Számtalan formájával találkozunk környezetünkben. Az orvosok szerint gyógyíthatatlan, kizárólag gyógyszerekkel tartható kordában.

Bár az autoimmun betegségek gyökere a bélrendszerben keresendő, először meg kell ismerni a kiváltó okokat, egyfajta oknyomozásra van szükség. Sok tényezőt figyelembe kell venni, egyik fontosabb, mint a másik pl. krónikus gyulladás, mikrobiom, az úgynevezett lukas bél-szindróma, glutén, toxin, stressz stb.

Az immunrendszerünk rengeteg vírustól véd meg minket. Az immunrendszerünk rengeteg vírustól véd meg minket. Forrás: EgészségKalauz

Úgy véli, és saját példájával bizonyítja, hogy a funkcionális orvoslás legújabb kutatásai alapján az oknyomozás során feltárt eltéréseket, étrendi és életmódbeli változtatásokkal vissza lehet fordítani.

A könyv segít abban, hogy lépésről lépésre követni tudják a helyes életforma elsajátítását

Kokavecz N Katalin szerint az új életforma elsajátítása első látszatra nagyon nehéznek tűnik, de a könyv segítségével lépésről lépésre megvalósítható.

"Párhuzamosan több dolgot kell figyelembe venni, rendszerszintű beavatkozásra van szükség. A legfontosabb 5 pillér az alvás, étrend-kiegészítés, stresszkezelés, étkezés és testmozgás" – hangsúlyozza.

A könyvhöz Dr. Guseo András írt elismerő ajánlást:

"Ez a könyv biblia mindenki számára, aki ma akármilyen autoimmun betegségben szenved, és segíteni szeretné magát abban, hogy teljesebb életet éljen."

Forrás: autoimmunsorsforditoprogram

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához