Ezeket látta már?

Az Eisberg ügyvezetője, Gazsi Zoltán legyőzte a rákot

Gazsi Zoltán, Eisberg, vastagbélrák

Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője rendszeresen részt vett úgynevezett menedzser szűréseken, ahol mindent rendben találtak. Majd nem várt fordulatot vett az élete.

Évente körülbelül 6000 ember életét követeli a vastagbélrák, a számok pedig évről évre nőnek, és mára a 2. leggyakoribb rosszindulatú elváltozás lett. A 40-45 év feletti, stresszes életmódot élők fokozottabb veszélynek vannak kitéve, mégis kevesen tudnak arról, hogy ha még a rákmegelőző állapot éveiben diagnosztizálják a betegséget, a gyógyulás esélye közel 100 százalék.

Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője, aki rendszeresen járt szűrésekre, nem sejtette, hogy az egyik legfontosabb vizsgálatot nem tartalmazzák a menedzser szűrések. Egy konferencián találkozott dr. Szalay Ferenc professzorral, aki azt tanácsolta, menjen el kolonoszkópiás vizsgálatra is. Arról, miként érintették a történtek, és hogyan küzdött meg a daganattal, a Nőiváltó.hu-nak mesélt.

Saját Facebook oldalán ezt a posztot írta az interjúhoz:

"Én örültem volna, ha 5 évvel korábban hallok róla, mi is az a kolonoszkópia.. Hölgyeim, uraim, 45 év felett, szűrés - inkább holnap mint holnapután. Az nem mentség, hogy úgy érzed, egészségesen élsz- ez ennél bonyolultabb.. Hogy háborút, vagy csak csatát nyertem, azt még nem tudni. Azt viszont tudom, én a nyert csatáknak is örülök."

Forrás: Nőiváltó.hu

Címlapkép: Youtube

Forrás: noivalto.hu