Ezeket látta már?

Emlőrákos voltam, édesanya lettem!

2014.04.01. Módosítva: 2015.11.04.

Emlőrákos voltam, édesanya lettem! Kérem, segítsen adója 1%-ával, hogy fiatal rákbeteg sorstársaim álmai is valóra válhassanak!

Ezek a szavak jelentik Ágnes életének fordulópontjait. Korán felismerte az elváltozást, a borsszemnyi csomót, és orvoshoz fordult. Tudni akarta, hogy meg kell-e küzdenie a rákkal vagy élheti tovább a régi életét. Megküzdött, és legyőzte a betegséget.

Emlőrákos voltam, édesanya lettem!

Mit tehetünk a rák ellen?

Egészséges életmóddal a leggyakoribb daganatok előfordulását csökkenteni lehet. Egyes daganatokat (emlő, here) önvizsgálattal illetve a tünetek korai észrevételével (bőr és végbél tumorok) időben fel lehet fedezni, és így eredményesen kezelni. Minden elváltozással érdemes orvoshoz fordulni. Ha diagnosztizálják a betegséget, eredményesebben gyógyul, aki aktívan részt vesz a gyógyulásban.

A Magyar Rákellenes Liga segít az egészséges életmód kialakításában, az önvizsgálat megtanulásában. Mozgósít a szűrésekre. Kiadványokat jelentet meg, felvilágosító előadásokat tart. Ingyenes lelkisegély- és információs vonalat működtet. Honlapján és közösségi oldalán eljuttatja a fontos tudnivalókat minden érdeklődőhöz.

Kattintson, és tekintse meg videónkat is:

Klubokat szervez a betegeknek, hogy tudják, nincsenek egyedül, és hogy egymást segítve eredményesebben küzdjenek meg a betegséggel.

A Magyar Rákellenes Ligában azért dolgozunk, hogy minél többen meggyógyuljanak, megvalósíthassák az álmukat: a társadalom teljes életet élő tagjai lehessenek, családot alapíthassanak, szülőkké váljanak, dolgozhassanak.

A Magyar Rákellenes Liga részére felajánlott személyi jövedelemadója 1%-ával Ön is tevékenyen és felelősségteljesen részt vesz a rákmegelőzés és rákgyógyítás programjában, így egyre többen lesznek, akik – mint Ágnes is – meggyógyulnak, és valóra válthatják az álmaikat.

Emlőrákos voltam, édesanya lettem!

Információs vonal:06 80 505 675

RÁKÁSZ, Rákellenes Általános Szolgálat

1123 Budapest, Greguss u. 2.

Telefon/Fax: 06 1 321 7445

Emlőrákos voltam, édesanya lettem!

1%-os adónyilatkozat nyomtatása

Emlőrákos voltam, édesanya lettem!
Forrás: EgészségKalauz