Ezeket látta már?

Így hatott ránk a Pfizer! Vakcinainfó - Az orvos válaszol

oltás, covid, Pfizer, vakcinainfó, az orvos válaszol

Kedves orvosok, oltottak és oltatlanok! Leírom nektek Pfizer valódi hatását, 3 oltás után és oltások előtt....mert mi mindkettőt megtapasztaltuk.

Márciusban lettünk covidosok. Akkor még nem kaphattunk oltást a jó egészségünk és a korunk miatt.

Mind a négyen, egyszerre lettünk betegek: 3 hét kín következett... A földről nem tudtam felkelni, hogy az ágyra feküdjek. A szemem sem bírtam kinyitni, annyira rosszul voltam. 7 kg-ot fogytam 6 nap alatt. A férjem 10 kg-ot. Ő lázas is volt, menni sem bírt , állandóan köhögöt... A nagyobbik lányom pánikrohamot kapot, annyira félt, hogy belehal. Lázas volt nagyon ő is. A kicsi viselte a legkönnyebben. A nappaliban feküdtünk mind a négyen 2 hétig. Néha ki bírtunk menni a kertbe, a napra. Pár lepést bírtunk csak járkálni, aztán feküdni kellett ismét.

Három hét múlva lettünk jól. Visszaáltunk dolgozni. Azonban nekem még 2 hónap poszt-covid következett. Nem leányálom az sem! Sportolni, mozogni csak 6 hónap utan tudtam ismét.

Május végén végre megkaptuk az első Pfizert, és június végén a másodikat is. A harmadik Pfizert novemberben kaptuk. És itt jön a lényeg! Rá 10-12 napra , ismét covidosak lettünk. DE! 3-4 nap enyhe orrdugulás, picit hamarabb elfáradtam és enyhe kötőhártya gyulladásom lett, ami a delta variáns egyik jele. De ugyanúgy bírtam a főzést, a házimunkát, jó kedvem volt, nem volt betegségérzésem. A kislányom 4 napig pici fáradságot tapasztalt. A férjem semmit, a nagylányom is teljesen tünetmentes, vagy el sem kapták - azt nem tudjuk.

Delta variáns tünetei: ez a 4 eltérő jel, amiről felismerheti, ha fertőzött

A lényeg : Oltással 3-4 nap enyhe náha volt az egész!

Nem mindegy, szóval mi megtapasztaltuk a covidot oltás előtt, és oltás után is. Hát ég és föld a különbség! Ezt azoknak írtam, akik bizonytalanok, hogy felvegyék-e az oltást, esetleg a harmadikat is és azoknak, akik már beoltották magukat, hogy megerősítsem őket: nagyon jól tették! Jó egészséget mindenkinek.

Kedves levélíró, köszönjük a visszajelzést, érdekes és tanulságos a története!

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol