Ezeket látta már?

Készítse fel körmeit a közelgő strandszezonra!

Sokak számára a nyár nem csupán könnyed kikapcsolódást ígér, hanem állandó rettegést is. Az elszíneződött, töredezett körmök vagy a gombás körömfertőzés ugyanis komoly frusztrációt okozhatnak. Szerencsére manapság már létezik egyszerűen alkalmazható és hatékony megoldás a köröm egészségének helyreállítására. A Naloc™ segít ha körmei fénytelenek, töredezettek, egyenetlen felszínűek, vagy gombás körömfertőzéstől szenved, hogy körmei újra szépek és egészségesek legyenek.

A köröm gombás fertőzéséről sokan azt gondolják, hogy csupán néhány embert érintő probléma. Ezzel szemben szinte már népbetegségnek számít, hiszen ez a leggyakoribb körömprobléma, amitől a lakosság közel 10%-a szenved.

Készítse fel körmeit a közelgő strandszezonra!

A hagyományos körömgomba elleni készítmények többségénél az elhalt körömrészt körömreszelő segítségével naponta el kell távolítani, ami könnyen sérülést és a többi köröm fertőződését okozhatja. A egyedülálló hatóanyag kombinációjának köszönhetően azonban nincs szükség többé körömreszelőre. A svéd fejlesztésű készítmény ugyanis szabadalmaztatott összetételének köszönhetően finoman oldja a köröm legfelső rétegét, így bejut a körömbe, ahol a köröm mikrokörnyezetének megváltoztatásával és a körömfelszín épségének helyreállításával megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását.

A patikákban recept nélkül kapható Naloc™ növeli a köröm hidratáltságát és gyengéden kisimítja a körömlemez felső rétegeit, így simává teszi a köröm felszínét és csökkenti a köröm elszíneződését. Ezért nem csak a súlyos körömproblémák kezelésére, hanem az apróbb szépséghibák korrigálására is kiválóan alkalmas. A Naloc™ tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz. Összetevői biológiailag teljes mértékben lebomlanak.

A kezelés a Naloc™-kal egyszerű, elég mindössze naponta egyszer, lehetőleg este, lefekvés előtt alkalmazni. A körömre és a kezelt körömvégek alá juttatott színtelen oldat gyorsan szárad, nem hagy nyomot a ruházaton vagy ágyneműn.

A Naloc™ javítja a körmök küllemét és megfelelő állapotban tartja azokat. Klinikai vizsgálatok szerint a javulás első jelei már 2-4 hét kezelés után láthatóak. (Faergemann J et al. JCDSA. 2011;1:59-63.) A tökéletes eredmény eléréséhez azonban az egészséges köröm lenövéséig folytatni kell a kezelést, aminek időtartama a köröm elszíneződésének, károsodásának mértékétől és súlyosságától függ, ezért fontos azt még időben elkezdeni.

Naloc™. A SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES KÖRMÖKÉRT!

További információ:

Forrás: Sajtóközlemény
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához