Ezeket látta már?

Hirdetés

Vigyázat: ezért gyakori a felfázás tavasszal! (x)

A medveszőlőlevél segíthet a felfázás tünetein

A tavaszi divattrendek igazán csábítóak, mégsem helyes vakon követnünk az éppen felkapott irányzatot, amennyiben az nem felel meg az aktuális időjárásnak. Tavasszal ugyanis könnyű felfázni, pedig a megfelelő öltözködéssel el is kerülhetnénk a bajt!

Tavaszi divatozás – de ésszel!

Örülünk a tavasznak, a napsütés azonban ilyenkor még gyakran csalóka. Ne tévesszen meg tehát senkit a reggeli verőfény, azaz mielőtt kiválasztanánk az aznapi outfitet, pillantsunk rá az aktuális időjárás-előrejelzésre is, nehogy esetleg kellemetlen meglepetés érjen bennünket, akár megfázás, akár a talán még annál is kellemetlenebb felfázás formájában.

Sokan ugyanis már felhajtott szárú nadrágban, csupasz bokával flangálnak még azokon a napokon is, amikor a hőmérséklet még inkább téliesnek lenne mondható. A lányoknak gyakran a meztelen dereka is kilátszik a rövid dzseki alól, amit még nézni is rossz. Holott a fiatalok újabban főként szabad téren élik a társasági életet, ezért nekik különösen oda kellene figyelniük a megfelelő öltözködésre. De az idősebbeknek sem árt végiggondolniuk, hogy ami a déli napsütésben kellemes viselet, az a napfény nélküli esti órákban már nagyságrendekkel csekélyebb hőérzetet biztosít.

Ezek a felfázás tünetei

A hólyaghurutot ugyan nem közvetlenül a hideg, hanem baktériumfertőzés okozza, azonban a kihűlt altest jóval fogékonyabb lehet a fertőzésre. Különösen a nőknek kellene vigyázniuk magukra, hiszen az ő húgycsövük rövidebb, mint a férfiaké, így a kórokozók is könnyebben jutnak fel a húgyhólyagig, ahol megtapadva gyulladást, azaz hólyaghurutot okoznak.

Ha megvan a baj, és észleljük a felfázás kezdeti tüneteit, a sűrű vizelés ingert, az égő, csípő érzést pisilés közben és az alhasi görcsöket, fontos, hogy minél előbb megkezdjük a célzott kezelést. Ha ugyanis időben cselekszünk, akkor jó eséllyel megúszhatjuk az antibiotikum-szedést, és akár gyógynövényes segítséggel is megszabadulhatunk a fertőzéstől.

A medveszőlőlevél segíthet!

Az Urzinol tabletta hagyományos növényi gyógyszer, amely a medveszőlőlevél kivonatát tartalmazza magas koncentrációban.

A medveszőlőlevelet már évszázadok óta sikerrel használják húgyúti fertőzésekre, a gyógynövényben rejlő hasznos hatóanyag baktériumellenes hatása pedig immár tudományosan is igazolt. Az Urzinol tabletta szedése mellett ugyanakkor fontos a bőséges folyadékfogyasztás, hogy ezáltal minél alaposabban átöblítsük a húgyutakat.

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Forrás: Phytotec Hungária