Ezeket látta már?

Váratlan cseppek? Keresse a láthatatlan megoldást…!

2012.05.08. Módosítva: 2015.11.04.

Hölgyolvasók számára szeretnénk valami biztatót mondani arról, hogy alkalmi cseppekkel kapcsolatos gondjaik megoldhatóak! Olyan lehetőséget kínálunk, amely egy csapásra megszünteti azt, ami esetleg dilemmát okoz: elinduljak otthonról, vagy inkább mégsem?

A világon ma száz milliónál több nőt érint a vizeletcsepegés, aminek számos oka lehet a női anatómiától kezdődően, a túlsúlyon, a szüléseken át, a kismedencei izomgyengeségig, a stresszig bezárólag. Sokat számít az életmód, a genetika, de egy bizonyos: minden kérdés megoldható, mindenen lehet segíteni, ha akarunk...

Váratlan cseppek? Keresse a láthatatlan megoldást…!

Timi igazi mai hölgy, dinamikus, telve aktivitással, sportol, utazik, munkahelyén elismert szakember, mindig csinos, elegáns, csak jót mondhatunk róla. Ez ugyan titok, de harmincöt felett jár, életét csak egy apró dolog árnyékolja be: az alkalmi vizeletcsepegés. Elmondása szerint már sokféle módszert és technikát kipróbált erre, de igazából nem vált be egyik sem. Most számára megbízható és egyszerű megoldást tudunk kínálni...

Andi három éve van otthon, amióta babázik, minden megváltozott körülötte, sokkal több a mosoly, mint régebben. Igaz, gyermekei egész napját kitöltik, mégis boldogan teszi, ezt, hisz bennük érik a jövő... Ő is csak egy csak egy kérdést szeretne megoldani, ha kilép a babákkal utcára, hogy csak rájuk kelljen figyelnie, nem pedig arra, hogy időnként elcseppen a vizelete... mi erre is tudjuk a megoldást.

Mária fiatal nagyi, igazi belevaló hölgy, otthon ugyan még dolgozik, de már idejének nagy részét a unokákkal szereti tölteni. Sokfelé viszi őket, állatkertbe, kirándulni, múzeumba, minden hétre szervez nekik programokat. Vidáman telnek a közös percek, csak az elcseppenő vizeletre ne kellene odafigyelnie időnként... Nos, Mária számára is jó lehetőség az, amit most bemutatunk Önöknek hölgyeim!

Mindannyiuknak segítség lehet ennek a bosszantó apróságnak a hatékony megoldásában: egy speciális betét – ami majdnem láthatatlan.

Mi lehet ez? A Tena Lady Ultra Mini. Mérete akár egy tisztasági betété, így legfontosabb erénye a diszkréció, mely apró mivoltában és egyedülálló hatásában rejlik. A TENA Lady Ultra Mini magába

zárja az alkalmanként elcseppenő vizeletet, és a kellemetlen szagokat is, tehát a megoldás láthatatlan – és a szagok is eltűnnek...

Jó hír a hölgyek számára, hogy a Tena Lady Ultra Mini-ből ingyenes termékminta kérhető. Így könnyen ki lehet próbálni a diszkrét méretet és a biztos hatást.

Ingyenes termékminta kérés:

A TENA Lady Ultra Mini minden lány, nő, asszony számára hatásos megoldás alkalmi vizeletcsepegésre. Keressék a patikákban!

Forrás: EgészségKalauz