Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Ezekkel a szexpózokkal vigyázzon, mert veszélyesek

szex, veszélye, szexpóz

A veszélyes szexhez nem kell domina jelmezt, ostort vagy bilincseket szerezni. Elég, ha valaki egy kicsi felesleget felszedett az utóbbi időben, vagy már nem olyan jók a térdei, mint régen. Vagyis, testünk változása hatást gyakorol arra is, milyen pozitúrákra korlátozzuk inkább együttléteinket, ha nem akarunk megsérülni - a Health24 összeállítása.

Íme, az 5 legveszélyesebb szexpozíció, amelyek a leggyakrabban okoznak akár komoly sérüléseket is, holott eredetileg örömszerzésre vágyott volna mindkét résztvevő!

A legveszélyesebb szexpózok

1) Amikor a férfi állva ölébe veszi a nőt, ez a pozíció ismert ölben viszlek és a térdremegtető néven is. A baj forrása: az erő és a testsúly A sérülés helye: a hát, vagy a leejtett nő esetében a farokcsont

2) Az asztalon fekvő partner álló helyzetben történő kielégítése. A baj forrása: A férfinál a lábak keringése szenvedhet panaszt, a zsibbadás miatt nehezebb lesz felállnia. A sérülés helye: Felszíni horzsolások a testen, a péniszen és a hüvelyen.

3) A férfi térdelő helyzetben hatol be a lábait a vállán nyugtató nőbe. A baj forrása: A nőnek nincs befolyása a behatolás mélységére. A sérülés helye: A hüvelyen jöhetnek létre sérülések.

4) Az öltánc, azaz, amikor a férfi egy széken ül és hátulról hatol be az ölére érkező nőbe. A baj forrása: eltörhet a székláb A sérülés helye: A férfi háta és csípője, a nő combjai.

Ettől a kezeléstől éveket fiatalodhat a vaginája - kattintson tovább!

5) A férfi hanyatt fekve, hátulról hatol be a rajta ülő nőbe. A baj forrása: esések és fáradt térdek A sérülés helye: Kidörzsölődés okozta horzsolások. Térdszalagok és a térd egyéb területei.

Forrás: EgészségKalauz