Ezeket látta már?

Hüvelyszűkítés okosan: ezzel a kezeléssel újra jó lesz a szex

inkontinencia ellen, hüvelyszűkítés, intimlézer

Az intimlézeres kezelésről, a hüvelyfiatalításról a legtöbben csak azt tudják, hogy a hüvelytágasság ellen alkalmazható eljárás. Valójában azonban egyéb problémákra, például hüvelyszárazságra és vizelettartási zavarokra is megoldást nyújthat, a fiatalabb és az idősebb hölgyeknek egyaránt.

A hüvelyi problémák - például a hüvelyszárazság, a hüvelytágasság - kezelésének jelenleg elérhető leghatékonyabb módszere az intimlézeres terápia, melynél nincs szükség vágással járó sebészeti beavatkozásra. Emellett azért is érdemes ezt a módszert kipróbálni, mert a különféle kellemetlenségek akár egyszerre is kezelhetőek: a lézer egyformán hatékonyan szünteti meg a hüvelyi inkontinenciát, a hüvelyszárazságot és a hüvely tágassá válását, mindezt egyetlen kezeléssorozat eredményeként.

Az intimlézeres kezelés folyamata

Persze, egy kicsit ijesztő lehet belegondolni, hogy a legintimebb, legérzékenyebb testrészünk közelébe lézert engedjünk - szerencsére azonban szó sincs erős sugarakról!

A lézeres kezelés lényege, hogy a szervezet saját, öngyógyító mechanizmusát aktiválja azzal, hogy lézersugarak felmelegítik a szöveteket, stimulálják a kollagén újrarendeződését és termelődését, mely a kötőszövetek megerősödésével, rugalmasabbá válásával jár. Az újonnan termelődő szövetek pedig rugalmasabbá, vastagabbá teszik a hüvely falát, mely egyrészt a hüvely szűkebbé válásával, másrészt a kellemetlen panaszok, mint a hüvelyszárazság és az inkontinencia jelentős csökkenésével járhat együtt.

Szüksége van egy ilyen kezelésre? Dr. Balogh Illés minden kérdésére válszolide kattintva

Természetesen, nemcsak a közvetlen hatások miatt érdemes az intimlézeres kezelést megfontolni. A hüvelyszárazság, illetve a hüvelytágasság egyéb problémákkal is együtt járhat, megnő többek között a hüvelyi fertőzések, a hólyaghurut, a felfázás, a méhsüllyedés és egyéb nőgyógyászati problémák kialakulásának rizikója.

Ezeknek a problémáknak a szexuális életre gyakorolt negatív hatását sem szabad elhanyagolni: a fájdalmas, kellemetlen együttlét, az esetleges párkapcsolati problémák az önértékelést és az önbizalmat is károsan befolyásolják, rontják az életminőséget és akár depressziót (és a vele összefüggő problémákat) is okozhatnak.

Kíváncsi, hogyan zajlik az intimlézeres kezelés? Nézze meg videónkat!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához