Ezeket látta már?

Fájdalom, görcs, zsibbadás: csillapíthatjuk gyógyszer nélkül?

10_img_0043_web2

Most egy olyan gyógyszermentes terápiát mutatunk be, amely fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, ideg- és izomstimulációra, diabétesz kezelésére is alkalmas, ráadásul mellékhatások nélkül. (X)

Az OTO ePhysioaz akupunktúra és a tradicionális talpreflexológia elvén alapuló fizikoterápiás készülék. Talpunkra leadott gyógyító elektromos impulzusai sokféle eredetű fájdalom csökkentésére képesek és eredményesen oldják a görcsöket, zsibbadásokat, végtagfájdalmakat.

A készülékhez tartozó elektróda tappancsoksegítségével a stimuláció kiterjeszthető testünk bármely pontjára, pl. vállövre, deréktájra, fájó ízületre, letapadt izmokra. Az elektromos impulzus sikerrel alkalmazható diabéteszes terápiában, mert a cukorbetegség valamennyi fázisában segíthet a tünetek enyhítésében, a keringésjavításban, a neuropátia elleni küzdelemben.

Fájdalom, görcs, zsibbadás: csillapíthatjuk gyógyszer nélkül?

Jó szívvel ajánljuk:

  • fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre,
  • a vér- és nyirokkeringés javítására,
  • ideg- és izomsérülés kezelésére,
  • visszérbetegségre, ekcémára, köszvényre,
  • ödémára hajlamos vagy "folyton hideg"végtagok kezelésére,
  • testben pangó víz, méreg- és salakanyagokelvezetésére,
  • testünk természetes gyógyító erejéneknövelésére.
Fájdalom, görcs, zsibbadás: csillapíthatjuk gyógyszer nélkül?

Számos pozitív visszajelzés érkezik az OTO ePhysiohasználatáról, amiből az látszik, hogy a készülék felhasználása nagyon széleskörű, például az érzéskiesés terén.

"Reflexológiai kezelés kiegészítőjeként használom az eszközt, mert egy baleset miatt a jobb lábam több éve zsibbad és egyes lábujjaim érzéketlenek. A harmadik 10-15 perces kezelést követően a reflexológia kezelésen azonban ismét éreztem a lábam. Mindenképp szeretném tovább használni a készüléket." (G. János, Celldömölk)

A fájdalomcsillapításban is jó eredmények érhetők el az OTO ePhysioval és a zselés elektróda párnák alkalmazásával.

"Súlyos teniszkönyöktől szenvedek, és kortizol injekciókat kapok. Az orvosom azt mondta, hogy a gyógyulás 3 hónapig is eltarthat. Megvásároltam az OTO ePhysiot, az elektródákat pedig a könyökömön használtam, és már két hét után elmúlt a fájdalom és a gyengeség, sokkal jobban tudok mozogni." (D. Dóra, Budapest)

Olvasson többet erről a komplex készülékről a www.mediwel.hu oldalon, és próbálja ki az OTO ePhysiotingyen és vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwelnél (1037 Budapest, Vörösvári út 107.) vagy hívjon minket a +36 20 779 4070-es telefonszámon.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához