Ezeket látta már?

Béres Alexandra: mindent a családért!

2010.05.06. Módosítva: 2015.11.04.

Béres Alexandra megszállott lett? Béres Alexandra igyekszik mindent megadni családjának. Az egészséges életmód mellett, a kiegyensúlyozott és megfelelő alvás megszállottja is.

A fitnesz EB és VB nyertes, sikeres üzletasszony és boldog édesanya, Béres Alexandra a Demko Feder háziasszonya. A magas fokú személyre szabottság és a természetes anyagok párosítása számára lényegi elemek. Ezeket az elemeket 100%-ban megtalálta a Demko Feder termékekben.

"Ma már nem csak önmagamra kell figyeljek, hanem kislányomra Pannára is és neki szeretném mindenből a legjobbat, legegészségesebbet nyújtani."

Alexandra kislánya közel egy éves. A babával szinte elválaszthatatlanok. Korábban a sport volt mindene. Rengeteg elismerést és díjat zsebelt be kitartásának köszönhetően. Ám fontosnak tartotta már korábban is az alvást.

"Már kisgyermekként élsportoló voltam, így saját bőrömön tapasztalhattam, hogy mennyire meghatározza az ember teljesítményét az, hogy mennyit és milyen körülmények között pihen. Ezért tudatosan választom a Demko Feder termékeit önmagam és a családom számára. Mert ha nappal figyelek az egészségemre, miért ne tenném éjszaka is?"

Vannak dolgok, melyekben Alexandra hajthatatlan. Az egészséges életmód szóvivőjeként nem csak a rendszeres mozgásra és a táplálkozásra fektet hangsúlyt.

"Én már tudom, hogy az alváskultúra nem valami hóbort, hanem az egészséges aktív élet alapja. A hálószoba garnitúra, a megfelelő takaró vagy éppen párna nem lehet kompromisszum kérdése, hiszen a nyugodt alvás, a családom és a kislányom egészsége mindennél fontosabb."

Az eredeti cikk itt olvasható:

Forrás: Napidoktor