Ezeket látta már?

Burokban született kislányt segítettek világra a mentők

burokban született, szülés, mentőszolgálat,mentő, veddészreamentőt

A baba szinte teljesen burokban született, amit a szülésznői rutinnal is rendelkező mentőtiszt fejtett le gyorsan.

Egy 40. hetében levő kismamához riasztották egy perces fájásai miatt az Érdi Mentőállomás esetkocsiját a hét elején hajnalban, akinél már a magzatvíz is elfolyt - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. A mentők perceken belül helyszínre értek és megvizsgálták az asszonyt, majd azonnal előkészültek a szüléshez és az újszülött további ellátásához. Miközben újabb mentőerő indult a helyszínre, a nagyszülők segítették az ellátást, a munkában levő apuka pedig élő videón követte az eseményeket a telefonján.

Ön tudna segíteni, amíg kiérkeznek a mentők? Kattintson!

A burokba született baba szerencséje

Amíg az anyuka elmondta, hogy férjével már régóta szeretnének gyermeket, a kis Nadin világra is jött, ráadásul nem is akárhogy! Szinte teljesen burokban született, amit a szülésznői rutinnal is rendelkező mentőtiszt fejtett le gyorsan. Végül az édesanyát és gyermekét is stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink.

A babona szerint a burokban születettek ritka szerencsések lesznek egész életükben, amihez tartós egészséget kívánunk! Az édesanyának és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához