Ezeket látta már?

Idén is lesz: segítő vásár a Millenárison!

2012.12.03. Módosítva: 2015.11.04.

Idén is megrendezik a Segítő Vásárt, amelyen fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek által előállított termékeket vásárolhatnak a látogatók december 8-9-én a budapesti Millenáris Parkban.

Az érdeklődők egyebek mellett lakberendezési és használati tárgyak, felsőruházat és kiegészítők, bőrtáskák, pénztárcák, textilből és fából készült kreatív játékok, sportruházat és sporteszközök közül választhatnak - közölte a szervező az MTI-vel.

Idén is lesz: segítő vásár a Millenárison!

A vásárlás mellett számos program szerepel a kínálatban: szombaton Grosics Gyula labdákat dedikál a helyszínen, a közönség megismerkedhet Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozóval, fellép a Kolompos Együttes, Muri Enikő és a Napsugár Anna Zenei Jeltánc Társulat.

Vasárnap a Kaláka együttes családi koncertje, a Gördülő Tánccsoport, majd Kocsis Tibor műsora és Erőss Zsolt hegymászóval való beszélgetés szórakoztatja a közönséget. Mindkét nap lesz labdavarrás, kosárfonás, szövés- és festésbemutató, rugós focibajnokság, karácsonyi díszek és ajándékok készítése, léggömbhajtogatás.

Két évvel ezelőtt rendezték meg első alkalommal a Segítő Vásárt. A kezdeményezés elsődleges célja a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek által előállított termékek népszerűsítése, az államilag támogatott munkahelyek és a foglalkoztatók tevékenységének megismertetése.

Forrás: MTI
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához