Ezeket látta már?

Időjárás: asztmatikus rohamok léphetnek fel!

2017.11.06. Módosítva: 2017.11.06.
asztma_5

A napokban egy hidegfront okozhat kellemetlen pillanatokat a frontérzékenyek számára. Súlyos betegségek erősödhetnek fel, többek között az asztmatikus rohamok is! Mutatjuk, még mire kell számítani!

Jelenleg egy hullámzó hidegfronttal néz szembe a Kárpát-medence nyugati vidéke. Ez a front szerencsére délutánra távolodni is kezd. Sajnos számolni kell a hatásával a frontérzékenyeknek. Emellett a mai nap folyamán nyugaton és délnyugaton is eső, zápor várható többfelé, míg máshol fátyolfelhős-napos időre van kilátás.

A hőmérséklet nagyon eltérhet régiónként, hiszen míg napközben Nyugaton az északi szél dominál, és 6-9 fokot lehet mérni, addig középen és délen a keleti-délkeleti szél élénkülhet meg, így 10-17 fokos átlaghőmérsékletetre lehet számítani.

Aki arra érzékeny ebben az időszakban fokozottan kell ügyelnie az asztmatikus rohamokra. Aki arra érzékeny ebben az időszakban fokozottan kell ügyelnie az asztmatikus rohamokra. Forrás: EgészségKalauz

Mire kell figyelni a frontérzékenynek?

  • epilepsziás rohamok léphetnek fel
  • nőhet a szervezet görcskészsége
  • szívkoszorúér fájdalmak jelentkezhetnek
  • fokozott véralvadási hajlam miatt gyakoribb lehet a trombózis
  • asztmatikus rohamok léphetnek fel
  • allergiás betegséges és tünetek halmozottan jelen vannak
  • ízületi és reumatikus fájdalmak erősödése

Ezekkel a gyógynövényekkel tudja a görcsöket oldani! Kattintson tovább!

Ezek mellett hosszabbá válhat a reakció idő, így megint arra hívnánk fel a figyelmet, hogy aki a mai nap folyamán hosszabb távra tervez vezetni, legyen a szokottabbnál is körültekintőbb!

forrás:

MET.hu

időkép.hu

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához