Ketyeg az óra: december 1-ig lehet pályázni a 4 millió forintos Richter Anna Díjra

#Richter Anna díj #pályázat #Richter Gedeon #RichterAnna
2020.11.20.
Ketyeg az óra: december 1-ig lehet pályázni a 4 millió forintos Richter Anna Díjra

Egészségügyben vagy oktatásban dolgozó nő vagy? Van egy csapatod és egy jó ötleted, aminek megvalósításához már csak a pénz hiányzik? 4 millió forintból meg tudnád valósítani? Akkor pályázz a Richter Anna Díjra.

Ha évek óta dédelgetsz egy álmot, amit megvalósítanál, akkor elő vele, mert a kreatív, ötletes, egészségügyet és oktatást jobbá tevő terveket 2020. december 1-ig várja a zsűri.

Akiknek már ismerős a Richter Anna Díj, azok ismerik a pályázat honlapját és a pályázati metódust, ezekben idén sem történt változás. Akik még csak most hallanak róla először: a pályázatról minden információ elérhető a richterannadij.hu honlapról.

Kik pályázhatnak a Richter Anna Díjra?

A pályázati feltételek dokumentum részletesen megfogalmazza, hogy kik, és hogyan pályázhatnak.

Lényeges, hogy öt kategóriában lehet pályázni, ezek: orvos, egészségügyi szakdolgozó, gyógyszerész, valamint a pedagógus-tanár-kutató kategória. Az ötödik díjazottat a közönségszavazás eredménye dönti el.

Fontos kitétel, hogy a pályázó nőknek a szakmájukban aktívnak kell lenniük, és az innovációs ötlet megszületésében, megvalósításában vezető szerepet kell vállalniuk, valamint hogy nevükkel, személyükkel a médiában is képviselik a csapatot.

Mivel lehet pályázni a Richter Anna Díjra?

Az elmúlt évek pályázatai olyan sokszínűek, hogy nem lehet befutó témát mondani. Kapott már díjat mellrákedukációs kisfilm, iskolai tanösvény, interaktív gyógyszerész roadshow, fotótárlat, újrahasznosításra ösztönző animációs film. A korábbi díjazott pályázatokat valamint a zsűri tagjait is megismerheted a richterannadij.hu honlapon.

Az idei győztes projekteket ebben a videóban mutatja meg a zsűri:

Mi a pályázat célja?

A pályázat kiírója, a Richter Gedeon Nyrt. célja, hogy felkarolva ezeket a kezdeményezéseket olyan projektek megszületésében vegyen részt, melyek hozzájárulnak a hazai egészségügy és oktatás fejlesztéséhez, az ott dolgozók munkakörülményeinek jobbá tételéhez, össztársadalmi változásokat indítanak el mindannyiunk életminőségének javítását is szolgálva, minőségi változást hozva a hétköznapokban.

Hogyan zajlik a zsűrizés?

A Richter Anna Díjra érkezett pályázatokat szakmai zsűri értékeli, és az általa kiválasztott, valamint a közönségszavazáson legtöbb voksot kapott pályázatok egyenként négymillió forint díjazásban részesülnek. Ezt az összeget a pályázat tárgyában szereplő projekt megvalósítására fordíthat a díjazott csapat.

A határidő tehát: 2020. december 1.

Ha van egy jó ötleted, ne habozz, jelentkezz!

A pályázatok feltöltésének, valamint a legfontosabb információknak, híreknek a www.richterannadij.hu felülete ad helyet. Érdemes követni a díj Facebook oldalát is, mert naponta friss tartalommal jelentkeznek itt: facebook.com/richterannadij

Forrás: egeszsegkalauz.hu