Ezeket látta már?

Hirdetés

Megfelelő ápolás száraz, nagyon száraz, ekcémás bőr számára

Atoderm csoportkép

A száraz, kellemetlenül feszülő, viszkető bőr lipidtartalma rendkívül alacsony. A szárazság mértékét jelentősen befolyásolja a környezetünk és életvitelünk. A száraz bőrrel járó diszkomfort-érzet általában az atópiás ekcéma kísérő jelenségeként alakul ki ideiglenesen, ám állandósult tünetként is jelen lehet, különösen az idősek körében. Mind a csecsemőkori atópiás dermatitisz, mind az időskori bőrszárazság esetén tartósan meg kell erősíteni a bőr meggyengült barrier funkcióját.

Fontos tudnivaló

Mindenki bőre más és különbözőképpen reagál, azonban minden száraz és atópiás bőrben van valami közös: lipid- és nedvességhiány, ami bőrirritációhoz vezethet. A megfelelő hidratálás fontos a bőr helyreállításához és megnyugtatásához. A napi hidratálásnak száraz és atópiás bőr esetén szokássá kell válnia; ez napról napra fontosabb, hiszen bőrünk az idő múlásával csak szárazabb lesz. Ennek eredményeként olyan bőrsejtek alakulnak ki, amelyekből hiányzik a kohézió. A bőr már nem áthatolhatatlan a külső tényezőkkel (allergének, baktériumok, szennyezés, beleértve a dohányt stb.) szemben és a transzepidermális vízveszteség nő.

Tippek

  1. Nem ajánlott az erős tisztítás, súrolás, irritáció, vízben ázás, izzadás és hosszú fürdőzés.
  2. Alkalmazzunk hidratáló krémet reggel és este az arc és a test egész területén.
  3. Ne öltözzünk túl melegen, válasszunk puha pamutruhát!
  4. Inkább a folyékony mosószereket tanácsos használni.

Egy gyengéd tisztító és egy védő hidratáló krém a szövetségeseink lesznek a bőrünk védelmében és megnyugtatásában. Ez a győztes duó hidratálja és nyugtatja a bőrt.

Atoderm termékcsalád

Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. Bőrgyógyászati formuláinak hála, az Atoderm biológiailag és tartósan állítja helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét. Mondj búcsút a feszülő, viszkető bőrnek!

Fedezze fel a teljes termékcsaládot!

Atoderm | BIODERMA

Atoderm termékcsalád image post

A száraz bőrt a szorító, feszülő érzés és a rugalmasság hiánya jellemzi, amelyet néha viszkető és száraz foltok megjelenése kísér.

NAPI RUTIN:

1. lépés. Tisztítsuk meg bőrünket Atoderm Olajtusfürdővel vagy Atoderm Intensive Gél Moussant tusfürdővel, majd kíméletesen szárítsuk meg.

Gyengéd szappanmentes tisztítószert, például olajos tusfürdőt kell választani, amely kíméletesen távolítja el a nem szükséges lipideket és csökkenti a vízvesztést. Az Atoderm Olajtusfürdő a növényi biolipideknek, PP-vitaminnak és a SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalomnak köszönhetően megnyugtatja a bőrt, valamint védi a külső irritáló faktorokkal szemben.

Social poszt rutin 1 olajtusi 1200x1200px

2. lépés. Ezt követően használjuk az Atoderm Intenzív Balzsam ápoló terméket. Intenzív nyugtató, bőrmegerősítő balzsam viszketéscsillapító hatással, a nagyon száraz, irritált, atópiás bőr számára. Enyhíti a viszketést és az irritációt, intenzíven táplálja a bőrt és helyreállítja a lipideket, növeli a bőr komfortérzetét és tartósan megerősíti a bőrt. Kitűnő bőrtolerancia, nem ragadós, nem zsíros textúra - azonnal beszívódik, illatanyagot nem tartalmaz.

Atoderm Intensive balzsam 500ml

3. lépés. Gyengéden masszírozzuk be a bőrbe, míg be nem szívódik a krém.

Forrás: NAOS
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához