Ezeket látta már?

Hirdetés

Júliusban kedvezményesen vásárolhatunk: jön a GLAMOUR Summer Weekend!

Jön a GLAMOUR Summer Weekend

Július 7-10. között ismét GLAMOUR Summer Weekend! Az esemény ideje alatt akár 30-50% kedvezménnyel vásárolhatunk.

Idén nyáron sem maradnak el a kuponnapok. Csütörtöktől vasárnapig 110 márka és több mint 150 kupon vár ránk, melyeket országszerte több mint 1000 üzletben és online is beválthatunk!

Így szerezhetjük be a kuponokat

A kuponok beszerezhetőek a nyomtatott júliusi-augusztusi GLAMOUR-magazin megvásárlásával, melynek melléklete tartalmazza a kuponokat, vagy az applikáción keresztül is megvásárolhatjuk őket. A nyomtatott GLAMOUR-magazin 1095 Ft-ba kerül, az applikáció letöltése ingyenes, viszont a lapért és kuponfüzetért az alkalmazáson belül ugyanúgy fizetnünk kell, mintha újságosnál vennénk meg a magazint, ennek ára 1490 Ft.

Most kedvezményes előfizetés vár ránk

A nyári időszakban az előfizetők kedvezményesen juthatnak hozzá GLAMOUR UNIVERZUM-app előfizetésükhöz: most 1 hónap áráért 3 hónapot kaphatnak, amivel elsők között részesülhetnek a kuponfüzetben, a digitális magazinban, az állandó akciókban, az exkluzív tartalmakban, és a különböző eseményeinkben is.

Milyen üzletek vesznek részt a GLAMOUR Summer Weekend-en?

Az akcióban részt vevő üzletek között megtalálhatóak cipő- és ruhaüzletek, drogériák, gyógyszertárak, szépségápolási és szépségmegőrzési kezeléseket nyújtó vállalatok, könyvesboltok illetve elektronikai cikkekkel foglalkozó áruházlánc is, hogy csak párat említsünk.

Az összes résztvevő partnert megtalálhatjuk a www.glamournapok.hu aloldalon.

Hogyan használjuk az alkalmazást?

A Glamour Univerzum alkalmazás használata nagyon egyszerű. Mind a Google Play (Android) áruházban, mind pedig AppStore-ban (iOS) megtalálhatjuk az applikációt, amit egy kattintással letölthetünk a telefonunkra. Ahhoz, hogy miénk lehessen a GLAMOUR július-augusztusi lapszáma és a kuponfüzet is, elő kell fizetnünk az elérhető időszakok közül valamelyikre. A kuponokat ugyanúgy fel kell mutatni a pénztárnál a Beváltás gombra kattintás után, mint a nyomtatott verziót. Az alkalmazás előnye, hogy akár csoportosítani is tudjuk az alkalmazásban a kedvenc kuponjainkat, amiket egyben is beválthatunk a kuponkosárból, így nem kell a pénztárnál egyesével keresgélnünk a kuponokat. Az alkalmazásban térképes kereső is segíti az eligazodást. Kérdés esetén az online kuponok beváltásáról, az alkalmazás használatáról mindent megtudhatunk a Súgó menüpontból.

Most érdemes vásárolni! Szerezze be a GLAMOUR Summer Weekend kuponokat!

Forrás: EgészségKalauz