Vidd haza az álomfotelt! Elfújtuk a 10. gyertyát a Mediwel tortáján (x)

#alakformálás #otthoni edzés #FLABéLOS
2018.07.30. Módosítva: 2018.08.01.

10 év nagy idő, a Mediwel pedig épp ennyi ideje áll az egészségtudatos életmód, a mozgás és a gyógyszermentes terápiák szolgálatában. Büszkén állíthatjuk, hogy az elmúlt 10 év alatt alakformáló és egészségmegőrző termékeink segítségével eddig több ezer ember életébe csempésztük be a rendszeres mozgás és az egészségesebb, fittebb élet élményét.

Szülinaposként számunkra a legnagyobb öröm, ha mi ajándékozhatunk, ezért számos meglepetéssel,szenzációs nyereményekkel, akcióval és ajándékokkal fogjuk a jubileumot még emlékezetesebbé tenni.

Mi vár Rád augusztus 5-15 között?

Kövesd be Facebook oldalunkat, mert 10 napon át minden nap más-más nyereményeket sorsolunk ki a helyesen válaszolók között, Tiéd lehet többek között: Élményhajózás a Dunán, Lupa vizisíjegyek, Vacsora a Silverline városnéző hajón, Oto Adore Foot talpmasszázs készülék, Scorpion PushUp otthoni edzőgép vagy egy OTO eShape helyi zsírbontó, alakformáló eszköz is!

Igazi ajándéközön vár a résztvevőkre Forrás: EgészségKalauz

A webshopban vagy a bemutatótermünkben vásárlók között minden megrendeléshez ajándékot kapnak. 2018.augusztus 16-án fődíjként gazdára talál egy OTO ZEN Élményfotel!

Igazi ajándéközön vár a résztvevőkre Forrás: EgészségKalauz

Szülinapi főnyeremény

Emellett minden termékünket a szülinapi akció keretében most rendkívül kedvezményesen meg is vásárolhatod.

Extra hírünk, melyet a szülinapra tartogattunk:

Mediwel Health & Beauty Centers

Szeptembertől egy új orvostechnikai termékcsaláddal bővülünk, melyet olasz orvosok az egész család számára terveztek. Az esztétikai- és terápiás célú készülékek még szebbé varázsolnak, serkentik a kollagén termelést, kisimítanak, ránctalanítanak, tónusosabbá, feszesebbé változtatnak, fájdamat csillapítanak, kezelik az izmokat, ízületeket és még számtalan hasznos tudást rejtenek az egész család örömére. Iratkozz fel a hírlevelünkre és mindent megtudhatsz róluk, sőt, Eary Bird kedvezménnyel elsőként a legjobb árakat kapod!

Ne maradj le az év legnagyobb durranásáról!

Termékeinket megtalálod a www.mediwel.hu honlapunkon, sőt díjmentes próbalehetőséget is biztosítunk minden kedves Érdeklődőnknek a bemutatótermünkben a 1037 Budapest, Vörösvári út 107. alatt.

Ünnepelj velünk!

Forrás: EgészségKalauz