A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés
Szponzorált tartalom

Jobb a huminsav, mint a perui kovaföld?

#Humicin #huminsav #kovaföld #magyar tőzeg
2019.03.02. Módosítva: 2019.03.02.
Hirdetés

Lehet, hogy a Magyarországon kitermelt tiszta tőzeg is van ugyanolyan, vagy jobb, mint a manapság trendi, perui kovaföld? Tényleg jobb a huminsav a perui kovaföldnél? Cikkünkből kiderül!

Hirdetés

Egyre több olyan hatóanyagot fedezünk fel, melyek fontos részeit képezhetik az egészségtudatos életmódnak, és hozzájárulhatnak a betegségek megelőzéséhez. De honnan tudhatjuk, hogy mely szerekben bízhatunk meg? Van-e olyan étrend-kiegészítő, melyet érdemesebb szedni, mint egy más, hasonló hatásokkal reklámozott terméket?

A perui kovaföld és a humicin

Néhány évvel ezelőtt lett igazán "trendi" a perui kovaföld, melyet méregtelenítésre, súlyos betegségek megelőzésére, fogyásra és még számtalan más probléma megelőzésére vagy kezelésére ajánlottak. Keveset tudunk azonban erről az anyagról, és az előnyök egy kicsit "túl" csodásnak tűnhetnek.

HA MOST AKARJA KIPRÓBÁLNI A HUMINSAVAS KÉSZÍTMÉNYT -kattintson ide!

A kovaföld tulajdonképpen egysejtű élőlények, úgynevezett kovamoszatok, kovaszivacsok vázának maradványa, melynek legfontosabb összetevője a szilícium-dioxid. Meglepő módon, a szilícium-dioxid közel sem olyan "titokzatos" anyag, mint hisszük, ez ugyanis a homok egyik összetevője.

A kovaföld fogyasztását javaslók szerint ez az anyag nélkülözhetetlen a szervezetünk működéséhez, az egészségünk megőrzéséhez, hiánya pedig súlyos betegségeket okoz. A szakemberek szerint a szilícium szerepe a szervezetünkben nem egyértelmű, nem tekintik azt nélkülözhetetlen mikrotápanyagnak, és arra sincsenek tudományos bizonyítékok, hogy létezne-e egyáltalán szilíciumhiányos állapot.

Mi a humicin?

Tulajdonképpen a huminsav is évezredekkel, évmilliókkal ezelőtt élt élőlények maradványa. A huminsavak azonban legalább 70 különböző ásványi anyagot, nyomelemet és antioxidánst tartalmaznak, jól hasznosítható, biológiailag aktív formában.

A huminsavak kelátképző tulajdonságokkal is bírnak, vagyis képesek kapcsolódni a fémionokhoz, így segíthetik a szervezetünkbe kerülő, mérgező hatású nehézfémek kivezetését, ezzel egyidejűleg pedig a fontos mikor- és makrotápanyagok felszívódását.

Bár a huminsavnak számos rendkívül pozitív egészségügyi hatása van, közel sem "ígéri" azt – a perui kovafölddel szemben –, hogy bármilyen betegséget meg tud gyógyítani.

A huminsavak nemcsak a méregtelenítési folyamatokat serkentik, de hozzájárulnak a tápanyaghiányos állapotok megelőzéséhez is, vagyis ezen keresztül fejtik ki jótékony hatásukat. A huminsav csökkentheti a gyulladásokat, a reumatikus és ízületi fájdalmakat, és a fertőzésekre való fogékonyságot is.

Nyerjen egy doboz huminsavas készítményt -kattintson ide!

Ezek a huminsav jótékony hatásai: nézze meg videónkat!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl Forrás: egeszsegkalauz.hu
Fizetett hirdetés Forrás: www.humicin.hu
Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.