7 étel, ami felerősítheti a gyulladást a szervezetében

7 étel, ami felerősítheti a gyulladást a szervezetében

Ha tartós gyulladás kínozza, akár ízületi panasz, allergia vagy krónikus fáradtság formájában, akkor az étkezésére is kiemelt figyelmet kell fordítania.

Ez történik az agyával, ha elhagyja a cukrot – a szakértők elmagyarázzák

Ez történik az agyával, ha elhagyja a cukrot – a szakértők elmagyarázzák

Bár az átállás első hetei kihívást jelenthetnek, a hosszú távú nyereség felbecsülhetetlen.

Rozsliszt, hajdina liszt, kölesliszt: melyik lisztből milyen kenyeret süthetünk?

Rozsliszt, hajdina liszt, kölesliszt: melyik lisztből milyen kenyeret süthetünk?

Egyre többen keresik a fehér liszt alternatíváit, amelyek nemcsak táplálóbbak, de számos egészségügyi előnnyel is járhat a fogyasztásuk. Mutatjuk, mely lisztek hódítanak és melyiket, miért érdemes választani!

Fogyni szeretne? Ezen az egy dolgon rengeteg múlhat!

Fogyni szeretne? Ezen az egy dolgon rengeteg múlhat!

A sikeres fogyáshoz ez lehet az egyik kulcs.

Sötét olívavíz: eddig kidobták, most pedig azt mondják, hozzájárul a hosszú élethez

Sötét olívavíz: eddig kidobták, most pedig azt mondják, hozzájárul a hosszú élethez

A sötét olívavíz az olívaolaj sajtolásának mellékterméke, amit korábban hulladékként kezeltek.

Cukorbetegség és gyümölcsfogyasztás: ezt tanácsolja a dietetikus

Cukorbetegség és gyümölcsfogyasztás: ezt tanácsolja a dietetikus

Gyakori táplálkozási tévhit, hogy a gyümölcsökben található természetes cukrok (azok közül is a fruktóz) hizlalnak, megemelik a vércukor- és inzulinszintet, ezért egészségtelenek.