Receptek: gombakrémleves pirított baconnal

Dietetika
2013. július 19. 11:20
Módosítva: 2015. november 04. 13:49

Tejszínes gombakrémleves, cseppnyi szalonnás ízzel...

Gombakrémleves pirított baconnal

Receptek: gombakrémleves pirított baconnal

Receptek: gombakrémleves pirított baconnal

Forrás: MTI


Hozzávalók:

500 g csiperkegomba

1 fej vöröshagyma

100ml tejszín

petrezselyemzöld

színes őrölt bors vagy fekete bors

napraforgó olaj

bacon

Elkészítés:

Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát átfuttatjuk, majd a megtisztított, apróra vágott gombát hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk. Vízzel felengedjük, amennyi félig ellepi. Fél óra főzés után turmixoljuk, ezt követően a tejszínt a levesbe csurgatjuk és a tűzhelyre visszatéve, és egyet forralunk rajta. Szükség esetén tejjel vagy vízzel hígíthatjuk, sóval, borssal és petrezselyemzölddel készre ízesítjük. Pirított bacon darabokkal tálaljuk.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a X-en,Tiktok-on is!

Forrás: EgészségKalauz
# diéta# recept

TÜNETKERESŐ

Milyen betegségre utalhatnak a tünetei?

Keresés, pl. fejfájás

Írja be a keresőmezőbe a tünetet vagy kattintson a testmodellen arra a testrészre, ahol a tüneteket észleli.

emberi test ábra

Mi a tünetkereső?

Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!

Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához

Címlapról ajánljuk