Receptek: mustáros vesepecsenye
Húskedvelőknek egy ínyencfalat!
Mustáros vesepecsenye,
Forrás: EgészségKalauz
4 személyre
500g vesepecsenye
2 közepes vöröshagyma
2 ek mustár
2 tojás
2 tk vagdalt petrezselyem
2 ek zsíros tejföl
2 ek púpozott finomliszt
2 ek margarin
A szeletekre vágott vesepecsenyét sóval, borssal megszórjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, hozzáadjuk a mustárt, a tojásokat, a lisztet, tejfölt és a pet.zöldet, sima masszává keverjük,
a hússzeleteket a tésztában megforgatjuk. Hevített margarinon mindkét oldalát átsütjük.
Hasábburgonyával vagy pirított burgonyával, zöld fejes salátával tálaljuk.
Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben , a Facebook-on, az Instagramon vagy a X-en, Tiktok-on is!