Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

3 egyszerű dolog, amivel spórolhatunk

3 egyszerű dolog, amivel spórolhatunk

A gazdasági válság és az infláció miatt a legjobb, amit tehetünk, hogy már most átgondoljuk, mire lesz szükségünk télen. Az árak folyamatosan növekednek, jelenleg úgy tűnik, határ a csillagos ég. Egyet viszont biztosan tudunk, kiadásainkat csökkenthetjük, ha megfontoltak vagyunk! Íme néhány tipp, amivel sokat spórolhatunk!

Írjunk listát!

Ha mindent akkor akarunk beszerezni, amikor éppen eszünkbe jut, könnyen előfordulhat, hogy csak beszaladunk a legközelebbi boltba és sokkal drágábban vásárolunk, mint ahogy lehetne. Célszerű, ha készítünk egy listát arról, idén milyen ruhadarabokat szeretnénk beszerezni. A téli kabát, farmer nadrág, meleg zokni megvár, ezért érdemes már most nyitott szemmel járni, felmérni a terepet, hogy hol érdemes megvásárolni. Ha van egy listánk ezekről a dolgokról, a megfontoltságnak köszönhetően sokat spórolhatunk. Ez pedig nem csak a ruházatra vonatkozik. Nézzünk körül a lakásban! Ha tudjuk, hogy milyen téli dekorációt szeretnénk, ezeket is írjuk fel a listánkra. Egy jó meleg pokróc, fényfüzér vagy éppen egy új ágynemű? Miért vásárolnánk drágábban? Éljünk a lehetőséggel! Vásároljunk kedvezménnyel!

A megfontoltság megtérül!

Senkit sem szeretnénk arra buzdítani, hogy mértéktelenül vásároljon, hiszen például az ételpazarlás az egyik legnagyobb probléma a világban. Érdemes viszont elgondolkodni azon, milyen termékeket tudunk kedvezményesen megvásárolni, melyek egész télen kitartanak. Ilyenek például a tisztítószerek, tisztálkodási szerek, kozmetikumok. Érdemes lecsapni rájuk, átgondolni mennyit tudunk elhasználni belőlük és akár nagyobb mennyiségben is bebiztosítani, hiszen az árak folyamatosan növekednek.

Válasszuk a kedvezményes árakat!

Azt nem tudhatjuk, hogy milyen lesz a gazdasági helyzet, viszont amit biztosan tudunk az az, hogy a GLAMOUR-napok most lesznek, ezt pedig kihasználhatjuk. Költsünk kevesebbet és szerezzük be kedvenc termékeinket kedvezményes áron. Október 6-9. között ismét több mint 400 darab kupon vár ránk, amelyek 20-50% kedvezményt biztosítanak, országszerte több mint 4 000 üzletben és online is! A GLAMOUR-napokat október 5-én, szerdán megelőzi egy 0., majd október 10-én, hétfőn követi +1 ráadás Beautynap, melyek során beválthatjuk a 180 darab Beautynapos kupont az eMAG.hu-n és a Rossmann-nál.

A GLAMOUR-napok nem a fölösleges dolgok vásárlásáról szól, hanem segít kedvezménnyel megvásárolni azt, amire egyébként is szükségünk van!

+ Tipp

Az őszi időszakban az előfizetők kedvezményesen juthatnak hozzá GLAMOUR Univerzum-applikáció előfizetésükhöz, most 1 hónap áráért 3 hónapot kapnak, amivel elsők között részesülhetnek a kuponfüzetben, a digitális magazinban, állandó akcióinkban, exkluzív tartalmainkban, és különböző eseményeinkben.

A pontos kedvezményekről és a résztvevő márkákról minden információt megtalál a kuponfüzetben, a GLAMOUR-napok aloldalon, illetve a GLAMOUR Univerzum-applikációban is, amely letölthető a Google Play és az Apple Store áruházakból. Ne feledje az előfizetéssel exkluzív tartalmakban és kedvezményekben lehet része!

Forrás: EgészségKalauz