Fűszer
Kurkuma – most akkor barátja vagy ellensége a májnak?
A kurkuma önmagában, fűszerként alkalmazva többnyire biztonságos, és akár még jótékony is lehet a máj egészségére. Ám a koncentrált, nagy dózisú kurkumin-tartalmú kiegészítők már korántsem tekinthetők teljesen veszélytelennek
Érzékjeny a frontokra? Ezt az 5 ételt jobb, ha kerüli!
A frontok, nyomáscsökkenés, hőség vagy páratartalom-emelkedés fáradtságot, fejfájást vagy rossz közérzetet okoznak? Ilyen esetekben különösen fontos a megfelelő étrend, mert bizonyos ételek ronthatják a közérzetét.
A kapor ereje: ezért érdemes rendszeresen fogyasztania
Ön szereti a kaprot?
Babérlevél trükk: ezért teszik egyre többen a mosógépbe ezt a fűszernövényt
Az utóbbi időben különös, de egyre népszerűbb háztartási praktikára figyelhetett fel, aki otthonosan mozog a természetes tisztítószerek világában: sokan babérlevelet tesznek a mosógépbe.
Aranyfűszer a konyhában: így segíthet az egészség megőrzésében a kurkuma
Hogy mégis milyen hatásai vannak ennek a különleges színű és ízű fűszernek?
Hogyan és milyen fűszernövényből készíthető házi fűszerolaj?
Mutatjuk a legegyszerűbb módszereket, és azt is, hogy mire kell figyelnie a házi fűszerolaj elkészítésekor.
Kurkuma: nem köszöni meg a mellékhatásokat, ha túl sokat eszik belőle
Mire jó a kukruma - és mire nem?
Fűszer és gyógynövény egyszerre: 10 finom és hasznos gyógyfűszer, amivel duplán nyer
Így fűszerezhet és gyógyulhat egyszerre gyógynövényekkel.