Ezeket látta már?

Ez lett a sorsa az éjszakai pillangó doktornőnek, aki nappal recepteket írt

éjszakai pillangó, doktornő, kirúgás

Az orvos másodállásban sztriptíztáncosként tevékenykedett, valamint az OnlyFans-re töltött fel magáról felnőtteknek szóló tartalmakat.

Egy korábban orvosként dolgozó nő beperelte előző munkahelyét, miután kirúgták néhány Instagramra feltöltött fotója miatt – írja Daily Star.

A táplálkozástudományi mesterdiplomával rendelkező orvos szabadidejében OnlyFans-re töltött fel magáról felnőtteknek szóló tartalmakat, valamint esténként sztriptíztáncosként dolgozott egy bárban.

Kirúgták a doktornőt a "másodállása" miatt

Kezdeteben gond nélkül tudta összeegyeztetni, a két állását, de amikor a 33 éves nő megosztott pár privát képet az Instagramján - ami meglehetősen egyértelműen "leleplezte" a másodállásának a tevékenységét. Másnap kézhez is kapta a kórháztól az elbocsátó levelét.

DoctoraSensual (@doctora_sensual) | TikTok

A doktornő jogi útra viszi, be szeretné perelni a kórházat, munkaszerződés megszegése, és jogtalan elbocsátás miatt, mivel a szerződés nem tartalmazott olyan záradékot, ami megtiltotta volna az OnlyFans használatát és a másodállás tevékenységének kikötése sem szerepelt benne. Így akár az elmúlt hónapok elmaradt munkabérét és kárpótlást is bezsebelhet.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ezt figyelje meg: a tenyeréből is "megjósolható" a pajzsmirigyprobléma

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: Daily Star/EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához