Ezeket látta már?

Friss fotót osztott meg a beteg Bruce Willisről lánya

bruce willis

A színésznél tavaly diagnosztizálták az afáziát, azóta nem állt kamerák elé, felhagyott a színészettel.

Tavaly márciusban mi is beszámoltunk arról, hogy Bruce Willis felhagy a színészkedéssel, mert afáziát diagnosztizáltak nála.

Majdnem 1 évvel ezelőtt érkezett a szomorú hír a színész Instagram oldalán keresztül, hogy az akkor 67 éves színésznél agyi sérülés miatt fellépő afáziát, nyelvi zavart diagnosztizáltak. Az afázia általában agyvérzés vagy fejsérülés után jelentkezik, és erősen befolyásolhatja a beszéd-, írás- és nyelvértési képességeket. Willis esetében a tüneteket nagy valószínűséggel az a fejsérülés okozta, amelyet 2003-ban a "Nap könnyei" forgatásán szenvedett el.

Az afázia tüneteit Willis először 5 éve érezte, pontosabban a környezete figyelt fel a jelekre: az egyik első aggasztó jel állítólag a 2017-es "Glass" című film forgatásán jelentkezett. A produkcióért felelős kollégák megerősítették, hogy már akkor látták az első jeleit annak, hogy valami nincs rendben: a színész időnként kissé elveszettnek, zavartnak tűnt, és nehezen emlékezett a szövegére.

Ettől függetlenül a színész igyekszik teljes életet élni, és a humorérzékét sem veszítette el, ahogy azt több fotó is bizonyítja, amiket lánya osztott meg a közösségi oldalán. 28 éves lányával, Tallulah-val fotózkodtak együtt:

Olvasson tovább!

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ilyen betegség az afázia - nem csoda, hogy Bruce Willis is feladta a színészetet miatta

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához