Ezeket látta már?

Gyors és hatékony mentőakció: fuldokló kisbabához hívták a mentőket

fuldoklás, kisbaba, mentők

Az üdítős üvegéből nyelt fére egy darabot a gyerek, majd hirtelen felgyorsultak az események.

Egy tatabányai otthonban kialakult veszélyhelyzetben a mentők hősiességét dicséri a történet, amelyben egy 15 hónapos kisbaba életét sikerült megmenteni.

A gyermek édesapja a mentőszolgálat segítségét kérte, miután a kicsi bekapta és félrenyelte üdítős üvegének egy darabkáját, aminek következtében fulladni kezdett.

A szülők azonnal hívták a mentőket, és a mentésirányító utasításait követték, amíg a mentők meg nem érkeztek. A helyszínre kiérkező mentőcsapat perceken belül megkezdte a baba ellátását, és a gyors és hatékony beavatkozásnak köszönhetően a kisfiú hamarosan stabilizálódott.

Az édesapa a mentőknek köszönetet mondott, amikor néhány órával később újra felhívta őket. Elmondta, hogy a kisbaba már sokkal jobban van, és megköszönte a mentőcsapatnak a gyors és professzionális segítséget. A mentésirányító pedig kiemelte, hogy a szülők higgadt reakciója és a pontos utasítások követése kulcsfontosságú volt a sikeres mentés során.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Kiütéssel végződött a tréfa: kórházba juttatta a férfit a barátnője

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

mentők

Forrás: Országos Mentőszolgálat
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához