Ezeket látta már?

Justin Bieber koncertejeinek nagy ára volt - ismét gond van az egészségével

justin bieber

Justin Bieber egészségi állapota miatt lerövidítette koncertturnéját.

Bieber nyár elején adott arról hírt arról, hogy az arca egyik fel lebénult a Ramsay Hunt-szindróma miatt. Néhány hetes kényszerszünetet tartott, lemondta a koncertjeit, de amint javulni látszott az állapota, folytatta a turnéját. Most azonban újra pihenni kényszerül.

Justin Bieber kanadai popsztár egészségi állapota miatt lerövidítette Justice című világkörüli koncertturnéját. A 28 éves énekes kedden jelentette be, hogy szünetet tart a fellépéseiben, mivel most az a legfontosabb számára, hogy helyreálljon az egészsége.

Idén júniusban állt a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy Ramsay Hunt-szindrómában szenved, ami miatt egy időre arca egy része megbénult, ezért észak-amerikai turnéját sem tudta befejezni. A lábadozás és pihenés után azonban orvosaival, hozzátartozóival és csapatával konzultálva július végén Európában folytatta a fellépéseit. Augusztusban a budapesti Sziget-fesztiválon is énekelt.

Hat alkalommal állt színpadra, de mint írta, nagy ára volt. Legutóbb a múlt héten lépett fel Brazíliában a Rock in Rio fesztiválon, de az előadás után be kellett látnia, hogy teljesen kimerült, úgyhogy muszáj szünetet tartania a koncertezésben egy ideig - idézte a Variety.com. Rajongói szeretetét és imáit megköszönve azzal bíztatta őket, hogy rendbe fog jönni.

Ez is érdekelheti:

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: MTI
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához