Ezeket látta már?

Katalin hercegnő után, most III. Károly király szorul kórházi kezelésre

királyi család, Katalin hercegnő, III. Károly király, kórház, műtét

A brit királyi családot kettős csapás érte, amikor a walesi hercegné, Katalin, és apósa, III. Károly egészségügyi problémákkal szembesültek.

Katalin hasi műtétje miatt hetekig kell kórházban gyógyulnia, míg III. Károly prosztata megnagyobbodás miatt kerül kés alá a jövő héten.

A brit közvéleményt mélyen megrázta a 42 éves Katalin és a 75 éves III. Károly kórházi kezelése

Katalin, akit a nők ünnepelnek szépségéért és kiegyensúlyozottságáért, váratlanul hasi műtéten esett át, és két hétig kell a kórházban maradnia. A Daily Mail írása szerint ez különösen megdöbbentő, mivel a hercegné fiatalos megjelenése és jó egészsége a közvélemény számára mindig is példaértékű volt. A hír kollektív szomorúságot keltett a királyi család rajongói körében, különösen a korábbi királynő, II. Erzsébet halála után.

A portál beszámolója szerint III. Károly, aki a balmorali rezidenciáján tartózkodott, prosztatamegnagyobbodást diagnosztizáltak nála egy szűrővizsgálat során. A brit uralkodót a következő héten műtik meg.

Vilmos herceg eközben minden idejét a felesége ágyánál és gyermekeivel tölti. A trónörökös tervezett utazásai, beleértve a lettországi, római és vatikáni látogatásokat, valószínűleg elmaradnak a családi egészségügyi problémák miatt.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Prosztatarák: jobban vésse eszébe a szűrés idejét, mint a neje születésnapját!

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

prosztatarák szűrés

Forrás: dailymail
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához