Ezeket látta már?

Szívszorító: az egész környék elkísérte utolsó sétáján a daganatos kutyát

kutya rák limfóma daganatos betegség

Mellow az öregecske, kedves keverék kutyus, a rák egy súlyos formájában szenved, csupán hetei lehetnek hátra. Megható, ahogy a közösség elbúcsúzott tőle.

A limfóma diagnózisa végtelenül lesújtotta a gazdáját Kevint, de mindenképp szerette volna megszépíteni a kutyus utolsó napjait, ezért a kutya nevében megszövegezett egy szórólapot az alábbi felhívással:

"Sziasztok! Mellow-nak hívnak. 2019 szeptembere óta élek Dupontban gazdimmal, Kevinnel. Talán már láttatok minket séta közben, hiszen minden nap kétszer bejárjuk a környéket - esőben, hóban és napsütésben is. Sokatoktól kaptam simogatást és jutalomfalatot is, másokat pedig a kutyusaikon keresztül volt szerencsém megismerni, amikor séta közben odaköszöntek nekem. Akármennyire is ismertük meg egymást, általatok gazdagabbá vált az életem. És ez sokkal többet jelentett, mint amit egy örökbefogadott kutya valaha remélhet. Hálás vagyok, hogy ilyen kedves szomszédokat kaptam, és egy olyan közösségnek lehettem a tagja, ahol az emberek vigyáznak egymásra – a kutyákra is.”

A kutyus gazdája bejárta a környéket, és minden háznál hagyott egy szórólapot a postaládában. A mellékelt térképet is hagyott a séta tervezett útvonalával. A kutyus gazdája bejárta a környéket, és minden háznál hagyott egy szórólapot a postaládában. A mellékelt térképet is hagyott a séta tervezett útvonalával. Forrás: Facebook/KJ Warunek

Mellow és Kevin azzal a hírrel zárta a levelet, hogy Mellow valószínűleg még "júniusban a kutyusok mennyországába távozik" betegsége miatt - az állatorvos szerint csak hetei lennének hátra. A felhívásban arra kérte a pennsylvaniai kisvárosban élő ismerősöket, hogy vigyék hírét a búcsúsétának, hogy Mellow mindenkitől elköszönhessen. A városka közösségi oldalán is közzétették a felhívást.

Még olyanok is csatlakoztak a sétához, akik messzebb laknak tőlük

A megható kérés nem maradt nyitott szívek, és a sétára, simogatásra, találkozásra kész emberek nélkül. A férfi meghatódott, hogy mennyien jelentek meg, és nyújtottak szeretettelteli támogatást a kutyájának. A kutya is végtelenül gyengéd volt mindenkivel, és minden figyelmet magába szívott.

A kutya nagyon gyengéden viselkedett mindenkivel, mint aki tudja, hogy ez az ő nagy napja” - idézte fel a gazdája. A kutya nagyon gyengéden viselkedett mindenkivel, mint aki tudja, hogy ez az ő nagy napja” - idézte fel a gazdája. Forrás: Facebook/KJ Warunek

„A térkép minden bejelölt pontján vártak minket emberek, akik mind azért érkeztek, hogy elköszönhessenek a kutyámtól. Úgy tűnt, hogy Mellow is élvezi a kapott figyelmet és extra szeretetet: nagyon barátságos volt, és az egész séta alatt boldogan csóválta a farkát. Elképesztő volt látni a közösség összefogását, egy kutyán keresztül" - mondta el a People-nek.

Melow utolsó sétáját gazdája a közösségi oldalán is megosztotta - a bejegyzés rövid időn belül csaknem tízezer interakciót kapott.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Napi kvíz: kisállatok egészsége

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#kutya

Forrás: People
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához