Ezeket látta már?

Magától kigyógyult a rákból - az orvosok nem értik

csodálatos gyógyulás, rák, agyrák, tumor, agydaganat

A férfi rosszindulatú agydaganatának gyanúja kezelés nélkül elmúlt, és az orvosoknak fogalmuk sincs, miért.

Egy kaliforniai férfi, akiről úgy gondolják, hogy rosszindulatú agydaganata van, csodálatos módon meggyógyult anélkül, hogy kezelést kapott volna egy betegségéből, amely miatt nem tudott járni.

"Erős fejfájásom volt, nem tudtam végigmenni a folyosón anélkül, hogy ne kapaszkodtam volna a falakba" - mondta Wood.

A Lodi városában élő Paul Wood rossz állapotban volt; állandó fejfájás gyötörte. Egy San Franciscói agysebész szerint Woodnak agyvérzése lehetett, a koponya CT-k tanulsága szerint pedig tumor volt az agyában.

 A felvételen látható a daganat - jobb alsó sarokban egy fehér, kerek folt. A felvételen látható a daganat - jobb alsó sarokban egy fehér, kerek folt. Forrás: dailymail/facebook

A páciens tervezett agyműtéte előtti napon ismét felvételt készítettek a koponyájáról – és semmi nyomát nem találták betegségnek.

Az ügyben nyilatkozó orvos, dr. Richard Yee ennyit mondott: "Teszteket végzünk, megpróbálunk valamilyen következtetést levonni, de néha történnek dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni."

Nem sokkal később a daganat teljesen eltűnt. Nem sokkal később a daganat teljesen eltűnt. Forrás: dailymail/facebook

Paul Wood szerint egy magyarázat maradt

Az ima ereje. Wood úgy véli, hogy egy magasabb hatalom dolgozott az oldalán. Azt állítja, egyszerűen hitt abban, hogy meg fog gyógyulni, és így is történt. Az ügyben még az általa látogatott gyülekezet lelkipásztora is megszólalt, aki szintén hitte, hogy a hívek közös imája révén tűnt el Wood betegsége.

„Tudom, hogy imájában mindvégig ezt hajtogatta: „Bármi történik velem, minden rendben lesz. Bízom Istenben. És ez sok ember számára inspirációt jelentett körülötte” – mondta Jason McEachron, a Gravity Church lelkésze a CBS Sacramento-nak.

Wood úgy gondolja, ami vele történt, Istentől származó csoda volt - a saját, és egyházközösségének imája segített rajta. Wood úgy gondolja, ami vele történt, Istentől származó csoda volt - a saját, és egyházközösségének imája segített rajta. Forrás: dailymail

Az orvosok akkor abban bíztak, hogy behatóbban tanulmányozhatják Wood szervezetét, hátha magyarázatra lelnek a kór felszívódására. A férfi azóta is jól van, tartja a hitét, ápolja a vallását, a közösségi profilja szerint repülni tanul, sok időt tölt családjával, a kutyájával, és olykor Harly-ra pattanva rója az utakat.

Áldott életet éltem, és még mindig erős vagyok. Köszönöm, Jézus - írta a férfi nemrég közösségi oldalán. Áldott életet éltem, és még mindig erős vagyok. Köszönöm, Jézus - írta a férfi nemrég közösségi oldalán. Forrás: Facebook

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Egy vérvizsgálat mentett meg a ráktól – a fiatal nőnek ez tűnt fel az átlagos tünetek között

Forrás: dailymail
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához