Ezeket látta már?

Így búcsúzott Matthew Perrytől Jennifer Aniston és Courteney Cox

matthew perry, halál, jóbarátok, los angeles

Meghalt mindannyiunk szeretett Chandler Bingje, Matthew Perry. Az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban találtak rá. Színésztársai megrendülten búcsúztak tőle.

A színészre október 28-án találtak rá, az eddigi hírek alapján megfulladt.

Perry régóta küzdött függőséggel, amiről nyíltan beszélt

A színész egy ideje nyíltan beszélt a függőségeiről, tavaly egy könyve is megjelent Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet címmel. Az alkohol és a drogok mellett a fájdalomcsillapítókra is rászokott egy időben, és a színész elmesélte, hogy volt nap, amikor 55 fájdalomcsillapítót vett be, és olyan vékonyra fogyott, hogy azóta sem szerette visszanézni az akkori részeket a sorozatból. A 9. évad volt az, amire úgy emlékszik, mint az az időszak, amikor végig józan volt.

A Jóbarátokban szerepeltem, amit 30 millió ember nézett, ezért képtelen voltam visszanézni a műsort, mert brutálisan vékony voltam.

A könyvében említést tesz arról is, hogy 49 évesen, 2 hétig kómában feküdt azt követően, hogy a sok opioidtól gasztrointesztinális perforáció következett be nála, ami a gyomor és a belek teljes átlyukadását jelenti.

Chandler Bing szerethető és küzdelmekkel teli történetébe sokat belevitt saját életéből is Perry Chandler Bing szerethető és küzdelmekkel teli történetébe sokat belevitt saját életéből is Perry Forrás: shutterstock.com

A Jóbarátok után sok sorozatban és filmben szerepelt, de a sorozat idején elért népszerűségét nem tudta felülmúlni, de a Bérgyilkos a szomszédom című filmmel, amiben Bruce Willisszel játszottak együtt, nagy kasszasiker lett.

Perry soha nem házasodott meg. A hírek szerint nem találtak nála idegenkezűségre utaló nyomot.

A Jóbarátok című sorozat Chandlerje korábban azt mondta, hogy a halála szerinte megrázná az embereket, de senki sem lepődne meg valójában.

A Jóbarátok színészei elbúcsúztak Matthew Perrytől

Jennifer Aniston a sorozaton kívül is jó barátja maradt, így búcsúzott tőle:

Szavakkal le nem írható, amit érzek. Matthew nemcsak egy kolléga volt, hanem egy drága barát és testvér. Nevettünk, sírtunk, kalandokat éltünk meg együtt. A világ elveszített egy zseniális komikust.

Jennifer Anistonnal a kamerákon kívül is jó barátok voltak Jennifer Anistonnal a kamerákon kívül is jó barátok voltak Forrás: shutterstock.com

Courteney Cox búcsúja a Twitteren:

Matthew-t elveszíteni olyan, mintha egy családtagomat veszítettem volna el. Ő volt a tévés férjem, és az egyik legközelebbi barátom a való életben. Ez egy olyan seb, ami nem fog könnyen begyógyulni.

Lisa Kudrow szavai Perryhez:

Matthew-nak megvolt az a különleges képessége, hogy megnevettesse a világot, még a legkeményebb időkben is. A személye és a humora örökre velünk marad. Nyugodj békében drága barátom!

David Schwimmer, Ross érzékeny búcsúja:

Számtalan szép emlékem van Matthew-ról, ahogy rögtönzött, és annyira megnevettetett minket. Az öröksége Chandler Bing, egy kivételes ember, aki örökre a szívünkben él.

Matt LeBlanc, Joey szavai:

Matthew és én sokat nevettünk együtt a forgatásokon és a magánéletünkben is, Ő ilyen volt. Nehéz elképzelni a világot nélküle, olyan gyorsan ment el.

Jennifer Aniston már régóta aggódott a színészért, és soha nem hagyta magára.

Kapcsolódó cikkeink:

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

9 módszer, amivel segíthet másnak kigyógyulni a függőségéből

Halál a májra: ezek a hétköznapi dolgok a máj legfőbb ellenségei!

Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

függőség

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához