Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Leginnovatívabb Termék Díj: L-e-cigi!

Szenvedélybetegség, függőség, dohányzás: mi segíthet a fiatal generáció szerint?

szenvedélybetegség, függőség, dohányzás, nikotin tapasz,

Egy innovációs verseny, egy kihvás - négy győztes csapat. Videósorozatunk következő részében "L-e-cigi!" ötletét mutatjuk be.

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány és a Junior Achievement Magyarország (JAM) által szervezett innovációs verseny idén a szenvedélybetegek gyógyításáról szólt.

Az egészségügyi pálya iránt érdeklődő fiatalok egy függőségekről és azok természetéről szóló webináriumon megismert kihívásra válaszolva ötleteltek olyan innovatív vállalkozások megalapításán, amelyek termékei és szolgáltatásai a mindennapi függőségek leküzdésében nyújthatnak segítséget.

A szervezők a versennyel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy már a középiskolás korú generációban is sok olyan fiatal van, aki nemcsak a saját kortársaik, de az idősebb generáció gondjait is követik, és szeretnének megoldást találni a problémákra. Az innovációs játék célja nem csupán az volt, hogy platformot nyújtson ehhez, hanem az is, hogy erősítse a közös munka kultúráját a csapatmunka megtapasztalásával, fejlessze a pénzügyi gondolkodás készségeit a fiatalokban.

A díjazott legjobbak

A versenyben díjazott csapatok az Egészségkalauz stúdiójába is ellátogattak, hogy a nagyközönségnek is megmutassák nyertes pályaművüket, prezentációjukat. Négyrészes sorozatunkból az első videót itt tekintheti meg, most pedig következzen a:

Leginnovatívabb Termék Díj: L-e-cigi!

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ezek a fiatalok újító javaslatai a függőségek, szenvedélybetegségek leküzdésére!

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#szenvedélybetegség

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához