Ezeket látta már?

Hófehérke történet: gyanús mérgezéshez riasztották a mentőket

mentők, szerelmes pár, mérgezés

Egy romantikus Halloween-i meglepetésnek indult, de egy félreértett üzenet és egy hercegnő jelmez a mentők kihívásához vezetett.

Az elvarázsolt hercegnőről szóló érdekes történet nem csak egy egyszerű Halloween-i meglepetésnek indult, hanem egy váratlan és kissé félreérthető eseménynek bizonyult.

Egy 30 körüli hölgy szerette volna megörvendeztetni kedvesét egy mesés királylány jelmezben, gyertyafény mellett. Azonban a jelmez és a történet, amit üzenetben küldött a vőlegényének, váratlan fordulatot vett.

A hölgy egy üzenetben arról értesítette vőlegényét, hogy a királylány mérget vett be, és csak a királyfi csókja ébresztheti fel. Ez persze nem volt más, mint része a romantikus meglepetésnek, ám a vőlegény meglehetősen aggodalommal vegyült lélekkel próbálta elérni szerelmét. Azonnal értesítette a mentőket is, attól tartva, hogy szerelme valóban veszélyben lehet.

A mentők gyorsan és hatékonyan érkeztek a helyszínre, meglepve a hölgyet, aki egy félig halottnak álcázott hercegnőként állt elő. Ez az elképesztő félreértés kínos magyarázkodáshoz vezetett mindkét fél részéről. A férfi megkönnyebbülve lélegezhetett fel, hogy szerelme valójában jól van, míg a hölgy szégyenkezve és kétségbeesetten próbálta tisztázni az okozott félreértést.

Minden jó, ha jó a vége. Mindenki bocsánatot kért az okozott zavarért, és a mentők megkönnyebbülten folytatták útjukat, örülve annak, hogy végül nem volt valós veszély.

Egy kis félreértés után mindkét fél hálás volt az életmentők gyors és profi reakciójáért. A történet végül vicces emlékként maradt meg mindannyiuk számára, és a pár talán egy kicsit óvatosabban tervezi majd a következő meglepetéseket.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

A csoki mellé kukac is járt egy tatabányai hipermarketben

Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!

Forrás: Országos Mentőszolgálat
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához