Ezeket látta már?

Növényi Norbertet baleset érte, majdnem lebénult

novenyi norbert

Hosszú hetekig fájdalomcsillapítókon élt, hogy el tudja viselni a fájdalmat.

A Blikk számolt be Növényi Norbert balesetéről, ami 4 hónappal ezelőtt történt, de a színész csak most hozta nyilvánosságra az esetet.

A 65 éves színész egy forgatáson esett el úgy, hogy eltört a gerince, és hetekig kellett szednie a fájdalomcsillapítókat, hogy elviselhetőbbé tegye a fájdalmait.

A korábbi olimpiai bajnok birkózó sokáig nem beszélt az esetről, most azonban a Blikknek elmondta, hogy egy rodeó bikáról esett le, és épp a gerincére:

Azonnal éreztem az éles fájdalmat, egyszerűen nem bírtam felállni. A vizsgálatok után egyértelműen látszott, hogy eltört a gerincem, azon a részen pedig, ahol a lumbágó szokott jelentkezni, le is tört a csigolyából egy másfél centis darab. A baleset utáni hetek nagyon kemények voltak. Olyan fájdalmaim voltam, hogy átizzadtam mindent, csak fájdalomcsillapítóval tudtam menni, ülni, de még feküdni is.

Az volt a szerencsém, hogy kifelé volt a törés, ennek köszönhetően nem lett nagyobb baj. Az orvos azt mondta, nincs szükség műtétre, meg kell várni, hogy minden összeforrjon. Ez viszont hosszú időbe telik.

Elmondta azt is, hogy az eltelt 4 hónapban sokat javult, de még több idő kell ahhoz, hogy teljesen felépüljön. Az, hogy később szükség lesz-e műtétre, azon múlik, hogy mennyire súlyos a gerincvelő sérülése. Hálás azért, hogy a barátai és a családja mellette voltak akkor is, amikor a legnehezebb volt.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához