Ezeket látta már?

Orvosmeteorológia: megterhelő lesz a szerda, kettősfront érkezik

kettősfront, fejfájás, időjárás, orvosmeteorológia

A Meteo Klinika részletes tájékoztatása szerint a szerda sok panaszt tartogathat.

A frontmentes időszak után két front is megjelent a térségünkben. Megint kettősfronti helyzet, elhúzódó összetett következményekkel, ami az egész ország területén kifejti a terhelő hatását! Frontérzékenyek a kettősfrontok szorításában! A filmen is bemutatja a meteogyógyász® a humánmeteorológiai eseményeket.

Szerdán egy kettősfront határozza meg a humánmeteorológiai® helyzetet. Élénk, erős északias légmozgás kapcsolódik még a fronthatáshoz, ez pedig többeknél okoz különféle egyéb panaszt. Amennyiben arra érzékeny, akkor önnél is fejfájás, migrén jelentkezhet. Előfordulhat, hogy az éjszaka álmatlanul forgolódott, emiatt pedig nehezen ébred - mindez az egész napjának hangulatára rányomhatja a bélyegét, ráadásul a felhős tájakon még lehangoltságot is tapasztalhat. A gyerekek is nyűgösebbek lehetnek a szokásosnál, érdemes jobban figyelni rájuk.

A délután második felében már kissé mérséklődhetnek a tünetek, de a legtöbbeknél még este is felléphetnek! Ekkor fokozott fáradékonyságot is tapasztalhat, illetve puffadás léphet fel.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ezek a reggeli tünetek agydaganatot jelezhetnek

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#fejfájás

Forrás: meteoklinika
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához