Ezeket látta már?

Kizuhant egy iskola 4. emeletéről egy kilencedikes diák

Románia, Gyulafehérvár, tinédzser, öngyilkosság, haláleset

Egyenlőre az ügyet még vizsgálják, nem tudni pontosan, hogy mi történt.

Gyulafehérváron történt a megrázó esemény

Ma reggel egy kilencedikes diákot holtan találtak a gyulafehérvári Mihai Viteazul Katonai Főgimnáziumnál. A 15 éves tanuló a negyedik emelet ablakából zuhant ki. A mentősök azonnal a helyszínre érkeztek, próbálva megmenteni az életét, de sajnos sikertelenül. - írja a Maszol.ro.

Az elhunyt diák Máramaros megyéből származott, és reggel katonai egyenruhában jelent meg a névsoroláson. Később visszavonult a negyedik emeleten lévő szobájába, ahol állítólag átöltözött.

A gimnáziumi felvételi alkalmával végzett pszichológiai vizsgálat során alkalmasnak találták a gyulafehérvári Mihai Viteazul Katonai Főgimnázium tanulóját. Az oktatási intézmény a tragédia után közölte, hogy a fiút reggel 8 óra körül találták meg eszméletlen állapotban, miután lezuhant a negyedik emeletről.

Jelenleg nem ismertek részletek arról, hogy pontosan mi történt, az ügyet a katonai ügyészség vizsgálja.

Nem az első eset

Az eset rávilágított arra, hogy az elmúlt hónapokban megsokszorozódott a fiatal öngyilkosságok száma, főként a tanulók körében. Tavaly decemberben egy 11 éves fiú ugrott ki az iskolaépület harmadik emeletéről. Az év elején egy 11 éves iași-i kislány is hasonló módon ugrott ki az iskola második emeletéről. Ezen a napon Zilahon egy 14 éves várandós lány vetette magát a mélybe egy gyermekeknek fenntartott szociális központ második emeletéről. Decemberben két 15 éves lupényi lány vesztette életét, miután kiugrottak egy elhagyatott gyárépületből. A sorozatos incidensek aggodalomra adnak okot, és valószínűleg további intézkedéseket kívánnak a hatóságok.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Egyre több az önbántalmazás a kamaszok körében

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

tinédzser



Forrás: Maszol
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához