Ezeket látta már?

Súlyosan beteg magyar kisfiú gyógykezelésében segít Ronaldinho

311473170 537234478213457 5736089536763528889 n

Rosszindulatú agydaganatotl diagnosztizáltak pár hete egy ötéves szombathelyi kisfiúnál. A gyógykezelést elkezdték, de a családnak szüksége van a támogatásra - nem akárhonnan érkezett a segítség.

A Debreceni VSC kapusa Gróf Dávid, egy felhívás tett közzé közösségi oldalán, ahol egy beteg kisfiúnak szervez gyűjtést. A befolyt felajánlásokat az 5 éves kisfiú gyógykezeléseire fordítják. A kezdeményezéshez csatlakozott a világhírű labdarúgó Ronaldinho is, aki dedikált cipőjét ajánlotta fel a licitre. Az ötlet a HSI Soccertől származik egyébként.

A kis Ármin gyógykezelését a világhírű focista, Ronaldinho azzal támogatja a kisfiút, hogy aláírta a nevét viselő futballcipőt, melyet most árverésre kínáltak. Az így befolyt összeget pedig a kisfiú gyógyítására fordítják. A kikiáltási ár 100 ezer forint, és az Instagramon közzétett fotó alatt lehet rá licitálni. Jelenlegi állás szerint már a dupláját kínálják a focista által dedikált cipőkért.

"Kérjük, támogassátok Ármin gyógykezelését, hogy minél előbb újra ott legyen, ahol lennie kellene... az óvodában. Ehhez a felhíváshoz csatlakozott a világhírű labdarúgó, RONALDINHO is, aki a nevét viselő futballcipőt dedikálta október elején Budapesten azzal a céllal, hogy licitáláson, az érte befolyó összeggel támogathassuk Árminka további gyógykezelését" – írja posztjában Gróf Dávid, a debreceni focicsapat, a DVSC kapusa.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: egeszsegkalauz.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához