Ezeket látta már?

Segítse a Vakcinainfós orvosokat, szavazzon rájuk, hogy elnyerjék az Egészségértés díjat!

orvos, doktor, empátia, kezelés

Egész évben segítenek, még ünnepnapokon is, most ön is tehet értük, és valóban csak egy gombnyomás az egész, még regisztrálni sem kell!

Az Egészségértés 2023 Díjra azok pályázhattak, akik arra törekednek, hogy érthetőbbé, átláthatóbbá tegyék az egészségügyet az átlag ember számára. A Vakcinainfó - Az orvos válaszol nevű orvoscsoport 3 éve alakult dr. Pukoli Dániel neurológus ötlete nyomán azért, hogy segítsenek az embereknek, információt, útmutatást adjanak az embereknek, akik akkoriban sokszor még a háziorvosukat sem tudták elérni telefonon sem.

A járvány ugyan véget ért, a csoport azonban maradt, és ma már nincs olyan kérdéskör a daganatos betegségektől kezdve a "miért fáj a fejem" típusú kérdéseken át a bőrgyógyászatig, amiket ne válaszolnának meg pár órán belül. Az eseti orvosi tanácsadás mellett ismeretterjesztő, egészségnevelő, a prevenció fontosságát hangsúlyozó posztsorozatokat is indítanak időről időre.

A tevékenységet a szabadidejükben végzik az orvosok, mindenféle javadalmazás nélkül.

A csoport létszáma elérte a 70 ezer főt, naponta több száz kérdést válaszolnak meg online, így szó szerint a fotelünkből kérdezhetjük az orvosokat, akik szinte nonstop elérhetőek.

Rengeteg kétségbe esett embernek segítettek az évek alatt, most mi is visszaadhatunk nekik valamit abból, amit ők tettek értünk.

A dolgunk csak annyi, hogy az alábbi linken a Vakcinainfó - Az orvos válaszol fölötti "Szavazás" gombot megnyomjuk!

IDE KATTINTVA TUD SZAVAZNI!

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#rosacea

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához