Ezeket látta már?

Legjobb Üzleti Terv Díj: Szerető Szív Alapítvány

Szenvedélybetegségek: mi segíthet a gyógyulásban a fiatal generáció szerint?

függőség, szenvedélybetegség, kezelése, innováció

Egy innovációs verseny, egy kihvás - négy győztes csapat. Videósorozatunkban a Szerető Szív Alapítvány ötletét mutatjuk be.

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány és a Junior Achievement Magyarország (JAM) által szervezett innovációs verseny idén a szenvedélybetegek gyógyításáról szólt.

Az egészségügyi pálya iránt érdeklődő fiatalok egy függőségekről és azok természetéről szóló webináriumon megismert kihívásra válaszolva ötleteltek olyan innovatív vállalkozások megalapításán, amelyek termékei és szolgáltatásai a mindennapi függőségek leküzdésében nyújthatnak segítséget.

A szervezők a versennyel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy már a középiskolás korú generációban is sok olyan fiatal van, aki nemcsak a saját kortársaik, de az idősebb generáció gondjait is követik, és szeretnének megoldást találni a problémákra. Az innovációs játék célja nem csupán az volt, hogy platformot nyújtson ehhez, hanem az is, hogy erősítse a közös munka kultúráját a csapatmunka megtapasztalásával, fejlessze a pénzügyi gondolkodás készségeit a fiatalokban.

A díjazott legjobbak

A versenyben díjazott csapatok az Egészségkalauz stúdiójába is ellátogattak, hogy a nagyközönségnek is megmutassák nyertes pályaművüket, prezentációjukat. Négyrészes sorozatunkból az első videót itt tekintheti meg, most pedig következzen a:

Legjobb Üzleti Terv Díj: Szerető Szív Alapítvány

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ezek a fiatalok újító javaslatai a függőségek, szenvedélybetegségek leküzdésére!

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#függőség

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához