Ezeket látta már?

Szétnyílt egy frissen plasztikázott nő tarkója a repülőn

plasztika

A nőnek láthatóan nem ez volt az első szépészeti beavatkozása, és bár, a történtek elvileg sokkolták, utólag mégis táncolva mesélte el a sztoriját a TikTokon - videó.

A pórul járt Weronica - aki polish_99 néven tiktokozik - sztorijáról a LADbible számolt be.

A nő a repülőút előtt nem sokkal macskaszemeket műttetett magának, ami azzal járt, hogy a tarkójának bőrébe került néhány varrat. Az utolsó vizitjéről elkésett a nő, és habár, a plasztikai orvosa szerint már repülhetett, igazolást nem adott neki, mert az orvos is késésben volt már. Így Weronica a reptéri orvostól szerezte be az igazolást, és egy darabig minden a legnagyobb rendben ment. A hosszú út alatt a nő lefeküdt pihenni, el is aludt, de óriási fájdalomra ébredt. Kiment a mosdóba, amikor a bal füle mögött egy pukkanó hangot hallott, majd érezte, hogy a tarkójánál szétnyílt a varrás mentén a bőr.

A nyakán lefolyt a vér, a nő pedig sokkot kapott. Az ideiglenes megoldás annyi volt, hogy nyomást kellett gyakorolt a sebre, amíg a gép le nem szállt. Ahogy az a videóban látszik, azóta helyre állt a világa rendje.

Weronica hangsúlyozta, hogy az eset nem az orvosok hibája, de az övé sem, szerinte egyszerűen a természeté, ugyanis állítása szerint az átlagostól eltérő szövetekkel rendelkezik, és könnyebben is puffad.

Hozzátette, hogy az egész balesetet valószínű a folyadék elvezetésére szolgáló drain okozhatta, amit a műtét közben ültettek a területre: ebben sok folyadék gyűlt fel, és a légnyomás következtében kipukkadt.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához