Konyhai alapanyagok
Tényleg csodaszer a szódabikarbóna a takarításban? Vagy csak egy mítosz?
Szakértők szerint a szódabikarbóna hasznos, de nem helyettesíti a komolyabb tisztítószereket és fertőtlenítőket.
Rejtett veszély a tányéron: így csökkentheti az arzént a rizsben
A rizs a világ fontos alapélelmiszere, de hajlamos arzént felhalmozni.
Egyszerű módszer a szem alatti karikák ellen: készítse el saját szem maszkját két hozzávalóból!
Pénztárca-és bőrbarát megoldás is egyszerre.
Ezt a fűszert imádja a mája, sőt, még az öregedést is lassíthatja – Borssal még hatékonyabb
Jóval több, mint egy egzotikus fűszer: természetes antioxidáns, gyulladáscsökkentő és szépségápoló egyszerre.
Csupán két teáskanál ebből az erős gyökérből és a bélrendszere hálás lesz érte
Ne csak húsvétkor jusson eszébe az asztalra tenni!
Egy marék rukkola, és többet tesz az egészségéért, mint gondolná
A rukkola több, mint egy díszítőelem a tányéron.
Kurkuma – most akkor barátja vagy ellensége a májnak?
A kurkuma önmagában, fűszerként alkalmazva többnyire biztonságos, és akár még jótékony is lehet a máj egészségére. Ám a koncentrált, nagy dózisú kurkumin-tartalmú kiegészítők már korántsem tekinthetők teljesen veszélytelennek
Tonhalkrém recept - így készítse így készítse el, hogy ne csak finom, de egészséges is legyen
A tonhalkrém nemcsak gyors és laktató, de helyesen elkészítve igazi tápanyagbomba is lehet. De ahhoz, hogy valóban az egészségünket szolgálja, nem mindegy, milyen tonhalat használ és milyen gyakran fogyasztja.