Ezeket látta már?

Mi csíphetett meg az éjjel? Az orvos válaszol

ágyi poloska, ágyi poloska irátsa, ágyi poloska csípése, irtás, vegyszer

Tisztelt orvosok! Szeretném a segítségüket kérni. Már hosszú hetek óta 2-3 naponta valami belőlem lakik jól.

Esetleg tudnának segíteni, hogy milyen rovarral alszom együtt? Csak az ágyban és csak éjszaka csíp. Már 90 fokon kimostam az ágyneműt és huzatokat is, körbe fújtam mindent rovarírtóval is, de semmi haszna. Eleinte csak 1-2 szúnyogcsípés szerű volt, mostanra már egyre több jelenik meg. Van egy 10 hónapos kisfiam, aki néha velünk alszik és aggódom, nehogy őt is csípje.. férjemet eddig nem "bántotta" ez az átokfajzat (mármint rovar).

Most legutóbb mintha meg is ébredtem volna a csípésre és nagyon kellemetlen, fájdalmas volt. Napokig elviselhetetlenül viszket. Értekezésem a bőrgyógyásszal telefonon történt, azt mondta, kenjem Fenistillel.. de ez így már nem mehet tovább és nem tudom mi tévő legyek! Kérem adjanak valami tanácsot és támpontot, hogy mi lehet ez a dög, hogy esetleg célzottan tudjam megtalálni!

34 éves nő vagyok, ismert alapbetegség a nedvedző ekcéma (nagyjából szinten tartott, szteroidos kenőcs nélkül) illetve inzulin rezisztencia (ezt sajnos mostanában eléggé elhanyagoltam)

A leírt sztori ágyi poloska gyanús. Kerítsen irtót minél hamarabb, mielőtt az egész lakása infesztált nem lesz. Az irtás ne kizárólagosan ködképzéssel történjen, ellenben érintsen minden alvó-ülő alkalmatosságot.

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol