Ezeket látta már?

Mennyire hatásos ez a daganatellenes szerként hirdetett étrend-kiegészítő? Az orvos válaszol

gyógyszer-élelmiszer kölcsömhatás, gyógyszerkölcsönhatás, mellékhatás, hatóanyagok, étrend

A vakcinainfós orvosok elmondják.

Kedves tagok! Elnézést hogy itt kérdezősködöm, de nagyon aggódom egy kedves ismerősöm miatt, akit úgy érzem, nagyon átakarnak verni egy bizonyos étrend-kiegészítővel kapcsolatban. 140 000 forintos daganatellenes hatást ígérő cuccról van szó, de nekem nagyon gyanúsak a körülmények.

Nincs webshop, csak PayPal fizetés, van egy nevetséges Google drive link ahol van egy szedett-vedett leírás a termékről, illetve a forgalmazó nevére rákeresve, nincs is a cégében olyan tevékenységi köre, ami lefedné ennek a terméknek a forgalmazását. Bár megjegyzem, Németországban él az ember, az ottani jogszabályokat nem ismerem. Kérdésem annyi lenne, ha bárki találkozott már ezzel a dologgal es esetleg beigazolódik a félelmem hogy átverés, akkor kérlek írjatok pár sort! Köszönöm!

Kedves Kérdező! A daganatos betegségben szenvedők szeretnének valamilyen csodaszerben hinni, és ezt sajnos a nyerészkedő, gátlástalan alakok sokszor kihasználják. Ez a "csodamolekula" a glutation, szervezetünk, sejtjeink tele vannak vele, fontos szerepet tölt be. Ha viszont ehhez képest kívülről próbáljuk bejuttatni, egyrészt semmiféle tudományos bizonyíték/adat nincs arra, hogy bármilyen érdemi hatást fejtene ki, (daganatellenes hatását is vizsgálták, és nem igazolták), másrészt igazából nem is fog bekerülni a szervezetbe, alig hasznosul a bélből. A beteg oldaláról nézve pénzkidobás, a forgalmazó felől gusztustalan, gátlástalan pénzlenyúlás, a hiszékeny, beteg, elesett emberek kihasználása.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Vastagbélrák: erre számíthat, amikor részt vesz a szűrővizsgálaton

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol