Ezeket látta már?

Mitől lüktet, fáj a gyomrom? Az orvos válaszol

 hasnyálmirigyrák, emésztési zavar, gyomorfájdalom, sárgaság, gyomorfájás, rákos megbetegedés

A vakcinainfós orvosok segítenek kideríteni, hogy a gasztroenterológián vagy a biorezonancián kapott lelet magyarázza-e a problémát.

Üdvözlök mindenkit! 37 éves alapbetegség nélküli nő vagyok. Problémám a következő: majdnem minden étkezésem “felér egy infarktussal”. Kis mennyiség esetén is érzem. A gyomromban érzem az erős lüktetést, mint ha a bordámnak ütődne a szívem. Nem gyorsan ver, inkább erősen. Szorít és egyre nehezebb a levegővétel, majd elkezdek szédülni. Voltam gyomortükrözésen és allergiavizsgálaton, ami negatív lett, mégis a tojásnál és tejnél nagyon észreveszem ezeket a tüneteket.

Elmentem biorezonancia vizsgálatra is (bár nem nagyon tudom mennyire lehet ebben hinni) és ott kitértek a fehérje metabolizmusra, hogy abban látnak eltérést. A kérdésem az lenne, hogy okozhat ez ilyesmit? Vagy más oka lehet? Az utóbbi fél évben rengeteg kivizsgáláson jártam, kardiológia, a szédülés miatt szemészet, fül-orr gégészet, koponya mr, nyaki uh, teljes vérkép, egytől egyig mind negatív lett. Kommentben tudom csatolni a gyomortükrözés, allergia vizsgálat, biorezonancia leleteimet. Köszönöm szépen a választ!

Üdv! A biorezonancia teljes kamu, pénzlehúzás. Itt kommunikációs baki lesz: a gyomra, és a patkóbele is gyulladt, amire kapott is terápiás javaslatot, valamint a szövettan is folyamatban van. Mindezek magyarázhatják panaszait. A szövettani eredmény birtokában gasztroenterológusánál kellene jelentkezni.

Nem sokkal később a kérdező megkapta a szövettani eredményeket, amelyre a vakcinainfós orvosok az alábbiakat válaszolták.

Krónikus, tehát régóta tartó gyomor és patkóbél gyulladást írtak le, ez cöliákia, vagy más betegség következménye is lehet. A diagnózis megvan, kezelőorvosa fog majd tudni segíteni a kezelést, gondozást illetően. Gasztroenterológia-biorezonancia 1-0.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Hogyan gyógyulhat gyorsabban a vérömleny? Az orvos válaszol

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol