A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés

Nyirokcsomó

#Fogorvoslás
2017.03.09. Módosítva: 2017.03.16.

Kérdés: Kedves Doktor úr/nő,

Pár hete a fülem alatti rész a bal oldalon bedagadt, zsibbadó, fájdalmas érzésem volt, ha probáltam rágni. Elmentem a doktorhoz, és ő azt mondta, hogy valószinűleg az állkapocsízületem gyulladt be, jegeljem, szedjek fájdalomcsillapítót és el fog múlni, ez normalis. Pár hétre rá (jelenleg is) folyton fáj, ha próbálok rágni, vagy csak bekeményedik és feszít. Fogorvosnál is jártam, és ő is azt mondta, ez normális. Nem tudom mit tehetnék, el fog ez magától egyaltalán múlni? Válaszát előre is köszönöm.

Hirdetés

Válasz:

Az állkapocsízület gyulladása sajnos nem ritka. Ha az ízületek terhelése egyenetlen, porckopás, ízületi fájdalom itt is felléphet. Amennyiben a vizsgálatok szerint valóban ez az oka a fájdalmának, lézerterápia segíthet.

Üdvözlettel: Dr. Szilasy Zsuzsanna, szakorvos, fájdalomterápia, Szent Rókus Kórház - Rendelőintézet

Forrás: EgészségKalauz
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.