Mi a teendő, ha a gyerek beszédkészsége nem fejlődik megfelelően?

#logopédia #gyerek #beszédközpont #dadogás
2019.10.31.

Ha az érintett gyerekek időben kerülnek a megfelelő szakemberhez, a beszédfejlesztésük sokkal kisebb erőfeszítés árán, és sokkal rövidebb idő alatt terelhető a helyes irányba.

"Célunk, hogy a fogamzástól, a terhesek gondozásán át, az új, gyönyörű életek megszületésén keresztül, az újszülött, a csecsemő-, a gyermekkor és a felnőttkor minél több egészségügyi problémájára kínáljunk hathatós és minőségi megoldást a bennünk bízó ügyfeleink számára.” – mondja Dr. Fábián Lajos a TritonLife csoport elnöke.

„Olyan területre kalandozunk, ahol véleményünk szerint jelenleg nem minden rászoruló kisgyermek kapja meg időben a szakmai segítséget, ami viszont a későbbi életkorban nehezen, vagy sokkal nehezebben pótolható.... Ha az érintett, és megfelelő szűrővizsgálatokon kiszűrt gyermekek megfelelő időben kerülnek szakemberhez, beszédfejlesztésük sokkal kisebb erőfeszítés árán, és sokkal rövidebb idő alatt terelhető a helyes irányba. – teszi hozzá Dax Szabolcs, az új központ ügyvezetője.

A Magyar Beszédközpont egy korszerű logopédiai központ, melynek rendelései a Róbert Magánkórház Hegyalja út 100. alatt található budai járóbeteg egészségközpontjában érhetőek el. A központ a szolgáltatásait a Róbert Magánkórház keretein belül nyújtja.

Forrás: www.beszedkozpont.hu

Forrás: Sajtóközlemény