Ezeket látta már?

hirdetés

Két napig minden az egészségről szól május végén

2024.05.27.
Két napig minden az egészségről szól május végén

Testi-lelki egészségünk megőrzése fontos feladat, amelyért sokat tehetünk a mindennapokban is. Érdemes apró, de annál jelentőségteljesebb szokások beépítésével kezdeni az egészségtudatos életmódot, hiszen ezek nem igényelnek sok időt, viszont jelentősen javíthatják egészségünket, mindennapi közérzetünket.

Az 1992-ben alapított Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete tavaszi kampánya keretein belül hívja fel a figyelmet az olyan egészséges szokásokra, mint a mindennapos testmozgás, az elegendő, 7-8 órányi alvás naponta, a legalább 2 liter folyadék, sok zöldség, gyümölcs fogyasztása, a rendszeres szűrővizsgálatok, valamint kiemelik a mentális egészség fontosságát is. Utóbbi fenntartása érdekében ajánlott az olvasás, meditálás, valamint a beszélgetés, egymásra való odafigyelés.

A fenti tanácsokon túl bővíthetjük az egészséggel és az innovatív terápiákkal kapcsolatos tudásunkat az egyesület május 30-31-ei konferenciáján, amely során szakmai előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, edukációs programokkal és betegszervezetek képviselőivel is találkozhatnak az érdeklődők Budapesten, az Akvárium Klubban.

Az eseményen a gyógyszeripar legfontosabb szereplői is találkozhatnak egymással, ezáltal még több hozzáadott értéket teremtve az egészségügyben. A rendezvény célja, hogy szélesebb körben is megismerhessék a gyógyszeripar jelenlegi helyzetét, ezáltal pedig még többet tehessenek a szakma jövőjéért, az innováció jegyében.

Ingyenes szűrővizsgálatok, izgalmas beszélgetések

A konferenciára azért is érdemes kilátogatni, mivel a szervezők ingyenes szűrővizsgálatokkal is készülnek a konferencia időtartama alatt. A vizsgálatok jegyvásárláshoz és regisztrációhoz nem kötöttek, így mindenki számára elérhetőek. Többek között a következő ingyenes szűrések lesznek igénybevehetők: vércukor- és vérnyomásmérés, testösszetétel-mérés, véroxigénszint mérés, EKG-ritmuszavar mérés.

A kiállítók standjait érdemes lesz végiglátogatni a szűrővizsgálatok mellett, hiszen számos ismeretterjesztő játékkal, tájékoztató anyaggal, valamint kvízzel készülnek majd. A betegszervezetek képviselőihez kérdésekkel is lehet fordulni, emellett pedig hasznos információkat is megosztanak majd számos betegséggel és terápiás területtel kapcsolatban.

A konferencia programja, valamint további részletek az esemény honlapján találhatók:

AIPM Konferencia

Forrás: Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához