Ezeket látta már?

Így küzd Reviczky Gábor a rák ellen

revicky gábor, prsoztatarák, daganat, rák

Reviczky Gábornál márciusban diagnosztizáltak prosztatarákot.

Az EgészségKalauz már korábban beszámolt arról, hogy márciusban derült ki, hogy a 73 éves színész prosztatarákkal küzd, és nem kizárt, hogy évek óta jelen volt a daganat a szervezetében, azonban tünetmentesen. Reviczky Gábor decemberben vette észre, hogy valami nincs rendben, a gyakori vizelési inger volt az, ami után elkezdett gyanakodni, így elment kivizsgálásra, biposziát végeztek, és nem sokkal ezután megkapta a diagnózist. Másokat is arra bíztat, hogy ne halogassák, ne tartsanak attól, hogy kellemetlen lesz, mert a korai felismerés életet menthet:

Nagyon hálás vagyok dr. Gáti Zsoltnak, aki megvizsgált és megműtött. Sajnos, tipikus férfibetegség ez, sokan nem is járnak vizsgálatra, mert kellemetlen. Ezzel én is így voltam. Még évekkel ezelőtt, amikor szűrővizsgálaton jártam, nagyon rossz élmény volt, de innen üzenem a férfi társaimnak, hogy negyven fölött mindenképp keressék meg azt az orvost, aki kíméletesen vizsgál, mert sajnos nagyon gyakori a prosztatagyulladás, ami a rák előszobája lehet.

nyilatkozta a színész.

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!Elzárkózik a kemoterápiától

A színésznek állítólag nincs áttéte ezért "csak" utókezelések várnak rá, a kemoterápiától azonban elzárkózik - írja az Infostart.

„Míg a célzott sugárkezeléssel csak a rákos sejteket pusztítják el, addig a kemoterápiával az ép sejteket is megsemmisítik, amit nem szeretnék” - mondta a színész.

Reviczky Gábor arról is beszélt, hogy a hagyományos orvoslás eljárásai mellett az alternatív gyógymódokban is, ezért feleségének köszönhetően több különböző otthoni kezelést is kipróbált már.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Veszélyes lehet a csontkovácsolás? Ezeket javasolja a gyógytornász

Forrás: infostart.hu